Therapeutisch herstellen en zalig relaxen in jouw jacuzzi, zwemspa of sauna

Jouw levenskwaliteit naar een hoger niveau, het kan met een jacuzzi of zwemspa van Luxor. Zowel voor de genieters pur sang en de hardwerkende mens die verlangt naar een deugddoende herbronningsmassage, als sportievelingen onder ons die nood hebben aan een grondige spiermassage en mensen met chronische pijn.

Via onze keuzehulp ontdek je welk toestel bij jouw behoeften past.


Bij Luxor koop je niet enkel een jacuzzi of zwemspa, je koopt een oplossing, een beleving. Ons volledige team kent elk toestel door en door, en weet perfect wat jij nodig hebt. Als distributeur van de beste merken ter wereld kunnen we je een levensduur van 20 jaar garanderen. Wil je jouw toestel eerder vervangen? Dan neemt Luxor je oude jacuzzi terug. Deze wordt hersteld en krijgt een tweede leven. Van de herverkoopwaarde geniet jij mee, na aftrek van de herstelkosten. Er zijn alleen maar winnaars in dit verhaal.

Bezoek onze toonzaal en ontdek er ons ruim aanbod. Onze wellness experten staan klaar om je onder te dompelen in de zalige wereld van de jacuzzi’s en zwemspa’s.

Gewoon genieten of diepe massage?

Naast het aantal plaatsen en de locatie van je jacuzzi, is het belangrijk om stil te staan bij het doel van de jacuzzi: gewoon genieten of een diepe massage?

Lees meer

Hoeveel zit- en ligplaatsen moet mijn jacuzzi hebben?

Luxor biedt jacuzzi’s aan van twee tot meer dan zes personen. Waar moet je nog op letten bij de keuze van de jacuzzikuip? Lees het in deze blog.

Lees meer
star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x