Wellness projecten

  


Voor een outdoor project met een jacuzzi of Zwemspa van bij Luxor Spas kan je            terecht bij Bruno Magnus: https://tuinaannemer.be/garden-bruno-magnus

Deel met je vrienden:

Social Media

Jacuzzi

Waarop moet je letten bij de aankoop? Wij helpen je om de juiste keuze te maken uit het aanbod van spa's voor twee tot tien personen van de merken American Whirlpool, Vita Spa en Luxor Whirlpool.


Meer weten


Infraroodsauna

Lichamelijke klachten, zoals fibromyalgie of reuma, verminderen met infrarood? Er zijn tal van mogelijkheden in ons gamma van infraroodsauna's.Meer weten

Sauna

Sauna-gebruik draagt bij aan het verhogen van je natuurlijke weerstand en je voelt je nadien als herboren. Er zijn modellen voor binnen en buiten.

 Meer weten​

Zwemspa

Performante zwemspa's van de merken PowerPool® , Michael Phelps by Master Spas en H2X Fitness by Master Spas. Geniet van een intensieve, niet-belastende work-out en een aangename massage achteraf.


Meer weten


Hamam stoombad

Geniet van de voordelen van een stoombad bij je thuis voor een weldoende ontspanning van lichaam en geest. Luxor Spas biedt stoombaden aan in verschillende soorten, maten en materialen.


Meer weten