Hamam stoombad

Weg met de stress

Relaxatie troef met de stoomcabines van Luxor Spas! Een hamam of Turks stoombad is minder warm en vochtiger dan een sauna, maar het effect op je lichaam en geest is net zo verkwikkend. De warme dampen reinigen, ontspannen en maken je luchtwegen vrij. Je kan bovendien een geur toevoegen aan de stoom voor een extra dimensie.

Kies je stoombad

Luxor Spas biedt stoomcabines aan in verschillende soorten, maten en materialen. Standaard of luxe uitvoering, met een led-sterrenhemel, voor twee tot acht personen, een stoomcabine voor professioneel gebruik ... Wat je ook zoekt in een Hamam, wij helpen je droom te realiseren! 

Ontdek de hamam die bij je past

Wil je meer weten over onze stoombaden? Aarzel dan niet om contact op te nemen of breng een bezoek aan onze toonzaal. Wij helpen je met het vinden van de perfecte Hamam.

Ontdek alle stoombaden ​Boek een afspraak


Deel met je vrienden:

Social Media

Jacuzzi

Waarop moet je letten bij de aankoop? Wij helpen je om de juiste keuze te maken uit het aanbod van spa's voor twee tot tien personen van de merken American Whirlpool, Vita Spa en Luxor Whirlpool.


Meer weten


Zwemspa

Performante zwemspa's van de merken PowerPool® , Michael Phelps by Master Spas en H2X Fitness by Master Spas. Geniet van een intensieve, niet-belastende work-out en een aangename massage achteraf.

Meer weten

Sauna

Sauna-gebruik draagt bij aan het verhogen van je natuurlijke weerstand en je voelt je nadien als herboren. Er zijn modellen voor binnen en buiten.

 


Meer weten​

Infraroodsauna

Lichamelijke klachten, zoals fibromyalgie of reuma, verminderen met infrarood? Er zijn tal van mogelijkheden in ons gamma van infraroodsauna's.Meer weten

Wellness projecten

Een pool house met sauna laten bouwen of je fitness-zaak van een Wellness voorzien? Wij werken samen met vakmensen.

Meer weten