Sauna

Goed voor lichaam en geest

Wie het eenmaal geprobeerd heeft, kan het niet ontkennen: een saunabezoek is goed voor lichaam én geest. De sauna biedt totale lichamelijke ontspanning, reiniging en interne ontgifting van je lichaam. Bij regelmatig gebruik merk je ook een verbetering van de lichamelijke functies, zoals hart en bloedsomloop. Het is bovendien een ideale manier om kwaliteitsvolle tijd door te brengen met familie of vrienden. Met een sauna thuis kan je dagelijks genieten van een ontspannend sauna bad. Ons gevarieerde aanbod bevat zowel sauna's voor binnen als voor buiten.

100% zen

Echt genieten doe je pas, wanneer je volledig zen bent! Onze sauna’s voor binnen zijn dubbelwandige elementsauna's met getinte, glazen veiligheidsdeuren. De buitensauna’s bevatten standaard drie ruime ligbanken en een 8kW of 6 kW oven, maar ook:

  • digitale bediening met ingebouwde veiligheidsthermostaat
  • 15 kg saunastenen
  • drie extra brede, luxe ligbanken  
  • hoofdsteunen
  • luxe ovenbeschermer
  • thermometer
  • sfeerverlichting

Zoutgrot

Een zoutgrot is een sauna die wordt afgewerkt met ruwe zoutsteen en die is voorzien van een zoutvernevelaar. Hierdoor wordt de lucht in de sauna gemineraliseerd. 

De voordelen van een kuur in een zoutgrot zijn toe te schrijven aan de mineralen, de oligo-elementen en de negatieve ionen die in de lucht aanwezig zijn en die bekend staan om hun verzachtende en opwekkende effecten. Het gaat onder meer om magnesium, kalium, jodium, selenium, calcium, ijzer, zink, koper, chroom, fluor, lithium, silicium, fosfor, broom, aluminium, vanadium en kobalt. Tijdens de sessies kunnen zo eventuele tekorten op natuurlijke wijze gecompenseerd worden zonder gevaar voor bijwerkingen. 

Ontdek de sauna die bij je past

Wil je meer weten over onze binnen- of buitensauna’s? Aarzel dan niet om contact op te nemen of breng een bezoek aan onze toonzaal. Wij helpen je met het vinden van de perfecte sauna.

Ontdek alle sauna's   ​​Boek een afspraak


Deel met je vrienden:

Social Media

Jacuzzi

Waarop moet je letten bij de aankoop? Wij helpen je om de juiste keuze te maken uit het aanbod van spa's voor twee tot tien personen van de merken American Whirlpool, Vita Spa en Luxor Whirlpool.


Meer weten


Hamam stoombad

Geniet van de voordelen van een stoombad bij je thuis voor een weldoende ontspanning van lichaam en geest. Luxor Spas biedt stoombaden aan in verschillende soorten, maten en materialen.


Meer weten

Infraroodsauna

Lichamelijke klachten, zoals fibromyalgie of reuma, verminderen met infrarood? Er zijn tal van mogelijkheden in ons gamma van infraroodsauna's.Meer weten

Zwemspa

Performante zwemspa's van de merken PowerPool® , Michael Phelps by Master Spas en H2X Fitness by Master Spas. Geniet van een intensieve, niet-belastende work-out en een aangename massage achteraf.


Meer weten


Wellness projecten

Een pool house met sauna laten bouwen of je fitness-zaak van een Wellness voorzien? Wij werken samen met vakmensen.

Meer weten