Jacuzzi

De ultieme ontspanning

Een spa moment is de ultieme ontspanning. De combinatie van heilzaam warm water en strategisch geplaatste massagejets helpen je in een mum van tijd om je stress, vermoeidheid en spierpijn te verlichten. Droom je van dit soort Wellness bij je thuis? Dan biedt Luxor Spas je kwalitatieve spa's in allerlei soorten en maten.

Keuzehulp

Een spa kopen doe je niet zomaar, het juiste model vergt een beetje voorbereiding. Er zijn immers een aantal criteria die zullen bepalen welk type voor jou het meest geschikt is.

AANTAL PLAATSEN
In een spa kan je zowel zit- als ligplaatsen voorzien. Waar wens je gemasseerd te worden en hoeveel mensen moeten tegelijk in de spa kunnen?

DOEL
Puur genieten of diepe massage? Dit zal bepalen hoe krachtig de jets moeten zijn en hoe ze worden ingesteld voor je verschillende spiergroepen.

LOCATIE
Komt de spa binnen of buiten? Voor binnen gebruik ben je misschien beperkt in afmetingen. Zowel binnen als buiten is opbouw en inbouw mogelijk.

BUDGET
Het budget hangt af van de gewenste uitrusting en opties, zoals bekleding, verlichting en eventuele geluidssystemen. Vraag een vrijblijvende offerte.

VERKOPER
Hoe kies je een goede spa verkoper? Zijn ervaring, de kwaliteit van zijn producten en de dienst na verkoop zijn hierbij belangrijke aandachtspunten.

DIENST NA VERKOOP
Luxor Spas biedt onderhoud en herstelling aan voor de spa's die ze verkoopt. Onderhoudsproducten, filters en onderdelen koop je in onze .

Kwalitatieve merken

Bij Luxor Spas hebben we gekozen om ons te beperken tot de spa merken American Whirlpool en Luxor Whirlpool. Je kan ze vergelijken met Mercedes en Volkswagen. Het zijn allebei kwalitatieve en degelijke merken, alleen is de American Whirlpool iets robuuster en heeft hij een langere levensduur.

1) American Whirlpool

Het merk American Whirlpool is de nieuwe naam van het vroegere L.A. Spas, dat al decennialang bestaat, en behoort samen met zusterbedrijf Vita Spa tot de Amerikaanse Maax Spas groep. Door dit jarenlange voortbestaan, zijn de meeste onderdelen van L.A. Spas modellen van 15 jaar en ouder, nog steeds verkrijgbaar. De spa's van American Whirlpool kan je onderverdelen in vier categorieën. Hoe hoger de categorie, hoe meer technologie er is verwerkt in de spa.

  • 100 serie: instapreeks van spa's voor een ontspannende massage met een goede isolatie
  • 200 serie: tussenreeks van spa's voor een therapeutische massage met een goede isolatie
  • 400 serie: topreeks van spa's voor een medische ontworpen massage met een uitstekende isolatie
  • 800-900 serie: grote spa's voor een medische ontworpen massage met een uitstekende isolatie

American Whirlpool brochure

2) Luxor Whirlpool

De Luxor Whirlpool spa's zijn zeer goed uitgerust voor een therapeutische massage met een groot aantal waterjets en krachtige pompen. Ze zijn ook voorzien van uitgebreide verlichting in de spa kuip. Ontdek de verschillende modellen.

3) Master Spas

De spa's van Master Spas bieden een luxueuze therapeutische massage met een groot aantal waterjets en krachtige pompen. Ontdek de modellen.

Garantie

Naast de wettelijke twee jaar garantie op onderdelen, kuip en buitenwanden, is er vijf jaar garantie op de structuur.
Voor de American Whirlpool spa's van de series 400, 800 en 900 geldt vijf jaar garantie op de elektronische apparatuur en de pompen, zeven jaar garantie op de kuip, tien jaar garantie op de structuur met daarenboven een levenslange garantie op de stalen binnen structuur en het isolatiesysteem.

Vind de spa die bij je past

Wil je meer weten over onze spa's? Aarzel dan niet om contact op te nemen of breng een bezoek aan onze toonzaal. Wij helpen je met het vinden van de perfecte spa.

Ontdek de spa die bij jou past   Boek een afspraak

Deel met je vrienden:

Social Media

Zwemspa

Performante zwemspa's van de merken PowerPool® , Michael Phelps by Master Spas en H2X Fitness by Master Spas. Geniet van een intensieve, niet-belastende work-out en een aangename massage achteraf.


Meer weten


Sauna

Sauna-gebruik draagt bij aan het verhogen van je natuurlijke weerstand en je voelt je nadien als herboren. Er zijn modellen voor binnen en buiten.

 


Meer weten​

Infraroodsauna

Lichamelijke klachten, zoals fibromyalgie of reuma, verminderen met infrarood? Er zijn tal van mogelijkheden in ons gamma van infraroodsauna's.Meer weten

Hamam stoombad

Geniet van de voordelen van een stoombad bij je thuis voor een weldoende ontspanning van lichaam en geest. Luxor Spas biedt stoombaden aan in verschillende soorten, maten en materialen.


Meer weten

Wellness projecten

Een pool house met sauna laten bouwen of je fitness-zaak van een Wellness voorzien? Wij werken samen met vakmensen.

Meer weten