Keuze van een kampioen

Ons paradepaardje? De revolutionaire Signature zwemspa ontworpen door topzwemmer Michael Phelps en volledig digitaal te personaliseren op basis van je zwemsnelheid en niveau.

Zwemspa's zijn ideaal wanneer je behalve ontspannen, ook wil zwemmen of trainen. Je kan zelfs trainen als een kampioen met de Michael Phelps Signature zwemspa. Het was immers zwemkampioen Michael Phelps zelf die deze ‘training pool’ mee ontwikkelde. De kwalitatieve turbine zorgt voor een krachtige en gelijkmatige tegenstroom die programmeerbaar is met honderd verschillende snelheden. Met de onderwatercamera kan je bovendien al je bewegingen volgen en herbekijken. 


Zwemspa

Zwembad of jacuzzi?

Kan je niet kiezen tussen een zwembad en een jacuzzi? Kies dan alle twee met een zwemspa! Deze combineert een relaxgedeelte met een zwemgedeelte en valt ook qua afmetingen tussen de twee. Ideaal wanneer je niet de plaats hebt voor een zwembad en toch baantjes wil zwemmen. Je kan de watertemperatuur in beide delen afzonderlijk regelen. Sport, beleef, ontspan en geniet!

Wij werken met gerenommeerde merken die uitblinken in design en techniek waardoor je kan zwemmen in een krachtige tegenstroom zonder het lichaam zwaar te belasten. Bij Luxor Spas heb je de keuze tussen volgende kwalitatieve merken:

Waarvoor kan je langskomen bij Luxor?

  • Adviseren: wij helpen je om de juiste zwemspa te vinden
  • Proberen: geniet van een Zwemspa ervaring in onze toonzaal
  • Installeren: wij plaatsen je Zwemspa binnen of buiten
  • Onderhouden: producten voor onderhoud en waterbehandeling van jacuzzi en zwemgedeelte vind je in onze webshop
  • Herstellen: de juiste Zwemspa-onderdelen zijn meestal in voorraad

Welke afdekking past het best bij jouw visie?

Een afdekking houdt bladeren, takjes, regen en sneeuw tegen zodat het water niet wordt vervuild. Het houdt ook de warmte binnen en voorkomt waterverlies, beide factoren dragen bij tot de energie-efficiëntie en de waterchemie van een Zwemspa.

Er zijn verschillende types:

  • De standaard vinyl afdekking
  • De Axis afdekking op rol
  • De End2End afdekking op rol
  • Een automatische afdekking die een dak boven je Zwemspa vormt
  • Mobiel terras als afdekking

Lees meer op onze blog

Plaatsing en onderhoud van je zwemspa

Wij installeren gebruiksvriendelijke zwemspa modellen met moderne filter- en zuiveringsinstallaties. De meerwaarde van Luxor Spas? Ongetwijfeld onze dienst na verkoop. Bij technische problemen duiken wij meteen in onze uitgebreide voorraad aan wisselstukken en repareren we je Zwemspa volgens de regels van de kunst. Je kan bij ons ook terecht voor deskundig advies om de waterkwaliteit op peil te houden.

Benieuwd of een zwemspa iets voor jou is? Kom onze Signature zwemspa gratis testen in onze toonzaal in Kapelle-op-den-Bos.

Vind de zwemspa die bij je past

Wil je meer weten over onze zwemspa's? Aarzel dan niet om contact op te nemen of breng een bezoek aan onze toonzaal. Wij helpen je met het vinden van de perfecte zwemspa.

Ontdek de zwemspa die bij je past    ​Boek een afspraak

Deel met je vrienden:

Social Media

Jacuzzi

Waarop moet je letten bij de aankoop? Wij helpen je om de juiste keuze te maken uit het aanbod van spa's voor twee tot tien personen van de merken American Whirlpool, Vita Spa en Luxor Whirlpool.


Meer weten


Sauna

Sauna-gebruik draagt bij aan het verhogen van je natuurlijke weerstand en je voelt je nadien als herboren. Er zijn modellen voor binnen en buiten.

 


Meer weten​

Infraroodsauna

Lichamelijke klachten, zoals fibromyalgie of reuma, verminderen met infrarood? Er zijn tal van mogelijkheden in ons gamma van infraroodsauna's.Meer weten

Hamam stoombad

Geniet van de voordelen van een stoombad bij je thuis voor een weldoende ontspanning van lichaam en geest. Luxor Spas biedt stoombaden aan in verschillende soorten, maten en materialen.


Meer weten

Wellness projecten

Een pool house met sauna laten bouwen of je fitness-zaak van een Wellness voorzien? Wij werken samen met vakmensen.

Meer weten