Weg met de winterblues

Weg met de winterblues

Er hangt een kou in de lucht en er ligt sneeuw op de grond. Je adem vormt een wolk wanneer je buiten komt. En als je het ijs van je voorruit schraapt, wil je zo gauw mogelijk terug naar binnen om bij het haardvuur te genieten van een kopje warme thee of chocolademelk. 

Maar de wintermaanden vermijden is geen optie, althans voor velen. In plaats van te sakkeren over de winterse ellende, waarom zou je niet een manier vinden om van het seizoen te genieten?

Een jacuzzi is ontworpen om het hele jaar door te worden gebruikt, in elk klimaat. Een degelijke isolatie helpt de warmte vast te houden terwijl de leidingen beschermd blijven, en de kwaliteitscomponenten houden het water in circulatie.

 De jacuzzi of zwemspa is een perfecte plek   om  zich op te warmen in de winter, na een   dag hard werken, of om het huis te   ontvluchten en te genieten van wat frisse lucht.

 "Mijn vrouw werkt buiten en geniet echt van   een warm bad na een dagje in de kou", zegt   Kevin uit Ontario, Canada, die een jacuzzi van Master Spas heeft. "We kijken er naar uit om de sneeuw om ons heen te zien vallen terwijl we deze winter in heet, dampend water weken!"

Ben je klaar om er in te springen? Hier zijn onze favoriete accessoires voor winters comfort.

Winterse jacuzzi-accessoires

Zachte warme badjas

Tenzij je jacuzzi binnen staat, is het onwaarschijnlijk dat je enkel in je badpak naar je jacuzzi wil stappen. Een middellange zachte warme badjas - die de grond niet raakt - is perfect om de winterkou weg te houden.

Outdoor slippers

Investeer in een goed paar pantoffels die buiten gedragen kunnen worden. Zoek naar een rubberen buitenzool, warme voering en iets wat je gemakkelijk aan en uit kunt doen.

 recht-uit-de-droger gevoel waarderen wanneer je uit

Warme Handdoeken    

Overweeg om te investeren in een handdoekverwarmer zodat je er donzige en extra grote handdoeken kan in onder brengen. Je zal recht-uit-de-droger gevoel waarderen wanneer je uit de jacuzzi komt.

Gezellige wintermuts

Je haar nat maken in de jacuzzi is niet ideaal wanneer de temperatuur onder het vriespunt ligt. Niet alleen kan je haar bevriezen, het zal je ook kouder doen voelen. Een gezellige wintermuts houdt je hoofd warm terwijl je geniet van de voordelen van een jacuzzi massage. 

Wifi

Een jacuzzi of zwemspa is een geweldige plek om te ontspannen zonder de afleiding van digitale apparaten. Maar als je na het werk wilt genieten, biedt de optionele wifi-module je comfortabele toegang tot de bediening van je spa. Gebruik een app om de temperatuur in te stellen en meer, zodat het badwater precies goed is wanneer je thuiskomt.

Waar wacht je nog op? Geniet van het warme water!

Deel met je vrienden:

Social Media

in Blog
Is je jacuzzi winterklaar?