De zwemspa met twee zones

De zwemspa met twee zones

De zwemspa met twee zones: jacuzzi en zwembad in een voor dubbel plezier

Jacuzzi of zwembad - het kan voelen als een of-of beslissing. Een jacuzzi biedt je de kans om te relaxen en te ontspannen, terwijl een zwembad het makkelijker maakt om thuis te sporten en je te vermaken. Maar allebei kunnen ze meer plaats innemen in je tuin dan je zou willen. De Zwemspa met twee zones biedt de oplossing: zo heb je een jacuzzi en een zwembad in een.

Of je nu je achtertuin wil renoveren of een oude hot tub wil inruilen, een dual-zone zwemspa kan je leefruimte buiten veranderen zonder compromissen. Je kan genieten van een ruimte om te sporten en te zwemmen terwijl je nog steeds profiteert van de voordelen van een spa. 

Luxor levert dual-zone zwemspa's die voldoen aan de behoeften van je budget, ruimte en levensstijl. Een zwemspa met twee zones heeft twee waterlichamen met afzonderlijke bedieningselementen. Geniet van het beste van een zwembad en een hot tub.

Wat is een dual zone zwemspa?

De meeste modellen zwemspa's bestaan uit één geheel met een groot zwemgedeelte. De therapiezitjes bevinden zich in de "rug" van de spa, terwijl de eindeloze waterstroom zich aan de voorkant bevindt. U kunt zwemmen of sporten terwijl iemand zich ontspant. 

De watertemperatuur zal echter hetzelfde zijn of u nu geniet van de massagejets of van de waterstroom. 

Een zwemspa met twee zones heeft echter twee afzonderlijke waterlichamen. Elke zone kan een andere temperatuur hebben. De zwemspa kan rond de 20 à 25 °C worden ingesteld, terwijl de hot tub tussen de 30 en 40 °C kan worden verwarmd. 

De twee zijden van de zwemspa zijn van elkaar gescheiden door een scheidingswand. De MP Momentum Deep heeft een doorzichtige acryl scheidingswand terwijl de H2X zwemspa's de scheiding is ingebouwd hebben. 

Een traditioneel zwembad kan een grote achtertuin vereisen. Een zwemspa met twee zones kan in bijna elke achtertuin worden geïnstalleerd. Afhankelijk van hoe je je Zwemspa installeert, kan hij eruitzien als een ingegraven zwembad.

De voordelen van een zwemspa met twee zones

Combineer wat je leuk vindt aan een zwembad en een jacuzzi zonder te moeten kiezen.

De Master Spas Dual Zone zwemspa's zijn 5,8 meter lang en 2,4 meter breed. Hoewel ze de grootste voetafdruk hebben van alle Master Spa's, kunnen ze een zwembad alternatief zijn voor mensen met kleinere tuinen. 

Een traditionele combinatie van zwembad en jacuzzi kan veel plaats innemen in je tuin. Zelfs een klein zwembad van glasvezel kan 3,4 meter bij 6,8 meter meten, de extra patio en jacuzzi niet meegerekend. Deze kleinere zwembaden beperken zich tot recreatie en plezier.

Maar voor wie thuis wil sporten en zwemmen, is een zwemspa met dubbele temperatuur het perfecte alternatief voor een zwembad en een jacuzzi. 

De voordelen van een zwemspa met twee zones zijn als volgt:

  • Hydrotherapie en lichaamsbeweging in één toestel
  • Elegante stijl en design
  • Je hoeft niet van temperatuur te veranderen als je in dezelfde sessie wilt trainen en herstellen.
  • Kan het hele jaar door worden gebruikt, zonder zorgen over zwembadtijden of onderbrekingen.
  • Bevat minder water, waardoor het water in een zwemspa gemakkelijker te onderhouden is dan in een zwembad

De beste dual zone zwemspa's

MP Momentum Deep

Het grootste model in de Michael Phelps Signature Swim Spa serie, de MP Momentum Deep is een zwemspa met twee waterlichamen. Een duidelijke acryl divider scheidt de jacuzzi van het zwemgedeelte, het aanbieden van een manier voor iedereen om te ontspannen, plezier te hebben, en te trainen. 

Met een maximum tempo dat gelijk is aan 54 seconden per 100 meter, is deze zwemspa het beste voor serieuze atleten. Het kan worden gebruikt als aanvulling op de training in het zwembad of als eigenlijke zwemroutine. Pas het tempo, van nul tot 100, aan op het gebruiksvriendelijke touchscreen paneel. 

Beoordeling van een klant: "We houden van onze zwemspa! Het was de beste investering ooit! Onze zwemspa werd gekocht als vervanging voor onze oude, versleten spa. Dit is het beste van twee werelden. Het geeft ons een spa en een zwembad het hele jaar door. De kwaliteit van het zwembad is ongeëvenaard. Als zwemmer heb ik nu de mogelijkheid om thuis te zwemmen in plaats van naar een openbaar zwembad te gaan. Dit is de beste investering die ik had kunnen doen. Mijn kinderen spelen graag in het zwembad en leren ook graag hun zwemslagen in de stroming." - Kevin

H2X Challenger 19D

Deze zwemspa van 5,8 meter uit de H2X Challenger serie is uitgerust met een airless jetsysteem. De waterstroom is breed en soepel, en een breed kanaal maakt het voor zwemmers gemakkelijker om in een goed ritme te komen. Met snelheidsinstellingen van nul tot 25 kunt u het tempo bepalen via het touchscreen paneel.

Hoe snel kan je zwemmen in deze zwemspa? De waterstroom kan zo snel gaan als 1:20 per 100 meter. 

Beoordeling van de klant: "Dit is de eerste zwemspa die we bezitten. Ik vind het water rustgevend voor mijn gewrichten en een goede vorm van lichaamsbeweging. Het spagedeelte voelt heerlijk aan op het lichaam, vooral de voetjet - die is geweldig voor pijnlijke voeten. Ik vind de manier waarop de spa is gebouwd, de video's die Master Spas heeft en de technische ondersteuning dat de Master Spas H2X Challenger 19D een goede waarde is. We genieten van onze spa en hebben er geen spijt van. Ik wou dat we hem jaren geleden hadden gekocht. De kleinkinderen zijn er dol op." - Elke

H2X Trainer 19D

H2X Trainer zwemspa's zijn de perfecte combinatie van plezier en fitness. De VIP-jets bieden een continue waterstroom die ideaal is voor de recreatieve sporter, terwijl het zwemgedeelte perfect is om in rond te spetteren. Als een zwemspa met dubbele temperatuur heeft de H2X Trainer 19D 48 jets waarvan er 44 massage en hydrotherapie bieden. Therapie-functies omvatten de Xtreme Therapy Cove, die een stand-up patroon heeft om de spieren in uw onderlichaam aan te pakken.

Beoordeling van de klant: "Ik hou van zwemmen maar had nog nooit een zwemspa geprobeerd. Mijn zwemspa overtrof mijn verwachtingen. Vanaf de eerste keer dat ik in het water ging, kon ik zwemmen zoals in een zwembad... maar zonder te draaien! De verlichting, de waterpartijen, de massagestralen, alles bij elkaar zorgt voor een geweldige ervaring. Ik zwem voordat ik naar mijn werk ga en het is zo handig, schoon en probleemloos. Na het zwemmen, duik ik in het bubbelbad. Helemaal luxueus!" - Lisa

Wil je graag meer weten over de dual zone zwemspa's? Boek een afspraak en vraag raad aan onze wellness experten.

Boek een afspraak

Deel met je vrienden:

Social Media

in Blog
Infraroodwarmte: top 10 argumenten