Beste zwemspa voor kleine ruimtes

Beste zwemspa voor kleine ruimtes

Je wil een plek om te ontspannen op een warme zomerdag. Maar als je begint na te denken over het soort zwembad dat je wilt, begin je ook na te denken over de andere voorzieningen in je tuin. Een ingebouwde spa, zonnebank, uitgebreid terras, pergola, en buitenhaard. Al snel wordt het bouwen van een zwembad een groot project waarvoor je een grote achtertuin nodig.

Maar wat als je tuin echt klein is. Echt, echt klein.

Van smalle kavels in de stad tot hellende tuinen met veel bomen, een kleine achtertuin kan een obstakel lijken dat je zwembaddromen in de weg staat. Toch kan je ook in je kleine achtertuin zonder al te veel opoffering een waterrijk toevluchtsoord creëren. Zelfs de kleinste achtertuin kan de thuisbasis zijn van een zwemspa van Luxor. Een alternatief voor een ingegraven zwembad, een zwemspa geeft je de ruimte om te zwemmen, trainen, ontspannen en spelen.

En de bonus? Een zwemspa heeft meer functionaliteit dan een klein dompelbad of rond zwembad, met het voordeel van gebruik het hele jaar door. En als je verhuist, neem je hem gewoon mee.