Over Luxor

Geïnspireerd door de luxe van Las Vegas

In 1995 bezochten families Schoovaerts en Lamberts een internationale beurs in Las Vegas. Toen al waren ze gepassioneerd door wellness en water, en trokken ze naar Amerika om er de beste kwaliteitsmerken te ontdekken en zorgvuldig te selecteren. Hun verblijf in het Luxor Hotel inspireerde hen: de naam van het hotel weerspiegelde perfect de ambities die ze met hun bedrijf hadden. De keuze was snel gemaakt.

Ondertussen heeft Luxor meer dan vijfentwintig jaar ervaring en expertise in jacuzzi’s en zwemspa’s. Het bedrijf groeide uit tot een gevestigde waarde in België en buurlanden met zussen Luce-Anne en Dominique Lamberts en Leon Schoovaerts, de man van Luce-Anne, aan het roer.

Een toekomst vol vertrouwen

De wellnessmarkt kent jaarlijks nieuwe trends die Luxor uiteraard op de voet volgt. Enkel de beste merken verdienen een plaats in het aanbod, waardoor het Luxor-team een jarenlange kwaliteit kan garanderen. De gemiddelde levensduur van twintig jaar getuigt hiervan. Wil je graag je oude jacuzzi van Luxor vervangen door een nieuw toestel uit ons aanbod? Dan neemt Luxor jouw jacuzzi zonder probleem terug om hem een tweede leven te geven. De opbrengst van herverkoop is helemaal van jou, na aftrek van de kosten die Luxor maakt om het toestel weer op punt te zetten.

Laat je inspireren in onze toonzaal

Luxor zet sterk in op kennis en expertise. Elke medewerker kent alle technische specificaties van ieder toestel, waardoor ze jouw ideale aanspreekpunt zijn. Laat je adviseren in onze inspirerende toonzaal in Kapelle-op-den-Bos en ervaar de kracht van wellness tijdens een uitnodigend arrangement dat je bij ons kunt boeken.

Over Luxor

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x