Over Luxor

Luxor Spas is een hecht team van gedreven medewerkers met uitgebreide ervaring. Met de sterke waarden van een familiebedrijf zorgen we elke dag voor de tevredenheid van onze klanten. Onze troeven? Die zitten hem in expertise, maatwerk, details en een persoonlijke service.

Waarom kiezen voor ons?

ERVARING
Luxor Spas heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verkopen en onderhouden van spa's, zwemspa's en andere wellness toestellen.

ADVIES TER PLAATSE
Wij zijn bereid om kosteloos bij jou ter plaatse te komen en je te adviseren of de door jou gekozen locatie voor het wellness toestel voldoet aan alle technische vereisten.

PERSOONLIJKE AANPAK
De behoeften van elke klant zijn anders. Als klein familiebedrijf vinden we een persoonlijke aanpak belangrijk.

KWALITEIT
Wij verkopen enkel kwaliteitsproducten van fabrikanten die de garantie van de onderdelen ondersteunen en alle veiligheidsnormen respecteren.

DIENST NA VERKOOP
Luxor Spas biedt onderhoud en herstelling aan voor de producten die ze verkoopt. Wij hebben de meest courante wisselstukken op voorraad.

TERUGNAME
Wil je graag je oude spa van Luxor Spas vervangen door een nieuw toestel uit ons aanbod? Dan nemen we je spa terug om hem een tweede leven te geven.

Geïnspireerd door de luxe van Las Vegas

In 1995 bezochten families Schoovaerts en Lamberts een internationale beurs in Las Vegas. Toen al waren ze gepassioneerd door wellness en water, en trokken ze naar Amerika om er de beste kwaliteitsmerken te ontdekken en zorgvuldig te selecteren. Hun verblijf in het Luxor Hotel inspireerde hen: de naam van het hotel weerspiegelde perfect de ambities die ze met hun bedrijf hadden. De keuze was snel gemaakt.

Ondertussen heeft Luxor meer dan vijfentwintig jaar ervaring en expertise in spa's en zwemspa’s. Het bedrijf groeide uit tot een gevestigde waarde in België en buurlanden met zussen Luce-Anne en Dominique Lamberts en Leon Schoovaerts, de man van Luce-Anne, aan het roer.

Een toekomst vol vertrouwen

De wellness-markt kent jaarlijks nieuwe trends die Luxor Spas uiteraard op de voet volgt. Enkel de beste merken verdienen een plaats in het aanbod, waardoor het Luxor Spas-team een jarenlange kwaliteit kan garanderen. De gemiddelde levensduur van twintig jaar getuigt hiervan. Wil je graag je oude spa van Luxor Spas vervangen door een nieuw toestel uit ons aanbod? Dan neemt Luxor Spas jouw spa zonder probleem terug om hem een tweede leven te geven. De opbrengst van herverkoop is helemaal van jou, na aftrek van de kosten die Luxor Spas maakt om het toestel weer op punt te zetten.

Laat je inspireren in onze toonzaal

Luxor zet sterk in op kennis en expertise. Elke medewerker kent alle technische specificaties van ieder toestel, waardoor ze jouw ideale aanspreekpunt zijn. Laat je adviseren in onze toonzaal in Kapelle-op-den-Bos en ervaar de kracht van wellness tijdens een uitnodigend arrangement dat je bij ons kunt boeken.


Over Luxor
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x