Jacuzzi

De ultieme ontspanning

Een jacuzzi moment is de ultieme ontspanning. De combinatie van heilzaam warm water en strategisch geplaatste massagejets helpen je in een mum van tijd om je stress, vermoeidheid en spierpijn te verlichten. Droom je van dit soort wellness bij je thuis? Dan biedt Luxor Spas je kwalitatieve jacuzzi’s in allerlei soorten en maten.

Keuzehulp

Een jacuzzi kopen doe je niet zomaar, het juiste model vergt een beetje voorbereiding. Er zijn immers een aantal criteria die zullen bepalen welk type voor jou het meest geschikt is.

AANTAL PLAATSEN
In een jacuzzi kan je zowel zit- als ligplaatsen voorzien. Waar wens je gemasseerd te worden en hoeveel mensen moeten tegelijk in de jacuzzi kunnen?

DOEL
Puur genieten of diepe massage? Dit zal bepalen hoe krachtig de jets moeten zijn en hoe ze worden ingesteld voor je verschillende spiergroepen.

LOCATIE
Komt de jacuzzi binnen of buiten? Voor binnengebruik ben je misschien beperkt in afmetingen. Zowel binnen als buiten is opbouw en inbouw mogelijk.

BUDGET
Het budget hangt af van de gewenste uitrusting en opties, zoals bekleding, verlichting en eventuele geluidssystemen. Vraag een vrijblijvende offerte.

VERKOPER
Hoe kies je een goede jacuzzi verkoper? Zijn ervaring, de kwaliteit van zijn producten en de dienst na verkoop zijn hierbij belangrijke aandachtspunten.

DIENST NA VERKOOP
Luxor Spas biedt onderhoud en herstelling aan voor de jacuzzi's die ze verkoopt. Onderhoudsproducten, filters en onderdelen koop je in onze .

Kwalitatieve merken

Bij Luxor Spas hebben we gekozen om ons te beperken tot de jacuzzi merken American Whirlpool en Luxor Whirlpool. Je kan ze vergelijken met Mercedes en Volkswagen. Het zijn allebei kwalitatieve en degelijke merken, alleen is de American Whirlpool iets robuuster en heeft hij een langere levensduur.

1/ American Whirlpool

Het merk American Whirlpool is de nieuwe naam van het vroegere L.A. Spas, dat al decennialang bestaat, en behoort samen met zusterbedrijf Vita Spa tot de Amerikaanse Maax Spas groep. Door dit jarenlange voortbestaan, zijn de meeste onderdelen van L.A. Spas modellen van 15 jaar en ouder, nog steeds verkrijgbaar. De jacuzzi's van American Whirlpool kan je onderverdelen in vier categorieën. Hoe hoger de categorie, hoe meer technologie er is verwerkt in de jacuzzi.

  • 100 serie: instapreeks van jacuzzi's voor een ontspannende massage met een goede isolatie
  • 200 serie: tussenreeks van jacuzzi's voor een therapeutische massage met een goede isolatie
  • 400 serie: topreeks van jacuzzi's voor een medische ontworpen massage met een uitstekende isolatie
  • 800-900 serie: grote jacuzzi's voor een medische ontworpen massage met een uitstekende isolatie

American Whirlpool brochure

2/ Luxor Whirlpool

De Luxor Whirlpool jacuzzi's zijn zeer goed uitgerust voor een therapeutische massage met een groot aantal waterjets en krachtige pompen. Ze zijn ook voorzien van uitgebreide verlichting in de jacuzzi kuip. Ontdek de verschillende modellen.

Garantie

Naast de wettelijke twee jaar garantie op onderdelen, kuip en buitenwanden, is er vijf jaar garantie op de structuur.
Voor de American Whirlpool jacuzzi's van de series 400, 800 en 900 geldt vijf jaar garantie op de elektronische apparatuur en de pompen, zeven jaar garantie op de kuip, tien jaar garantie op de structuur met daarenboven een levenslange garantie op de stalen binnenstructuur en het isolatiesysteem.

Vind de jacuzzi die bij je past

Wil je meer weten over onze jacuzzi’s? Aarzel dan niet om contact op te nemen of breng een bezoek aan onze toonzaal. Wij helpen je met het vinden van de perfecte jacuzzi.


Jacuzzi
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x