Afdekking

Afdekking reinigen

  • Vinyl afdekking
    Reinig de afdekking met Cover Clean en een zachte doek. Dit houdt de afdekking soepel en beschermt ze tegen Uv-stralen en andere weersinvloeden. Het voorkomt ook dat de afdekking vroegtijdig barstjes en scheurtjes vertoont langs waar water zou kunnen binnensijpelen.
  • Weather Shield afdekking
    Reinig de zwarte polyester afdekking met een mild zeepsopje met bv. wolwasmiddel en een zacht borsteltje of doek. Daarna de zeep goed afspuiten en laten drogen.

Mogelijke problemen

  • Schimmel aan de onderkant van de afdekking
    Schimmel aan de onderkant van de afdekking wijst op een verstoord chloorgehalte in het spawater. Je kan de schimmel verwijderen met een zachte doek of zachte borstel gedrenkt in chloorwater of javel. Zorg daarna voor een correcte waterbalans om schimmel te voorkomen.

Deel met je vrienden:

Social Media

​Aandachtspunten Icospa


De assistent voor waterbehandeling: ICO Spa vereenvoudigt de analyse en het onderhoud van je jacuzzi, maar er zijn enkele belangrijke aandachtspunten voor een goed gebruik van het toestel.


Meer weten


Waterbehandeling


Waterbehandeling hoeft niet moeilijk te zijn. Breng het water in evenwicht in drie stappen. Water in evenwicht voelt goed aan, ziet er goed uit, is helder en transparant en beschermt de kuip en onderdelen van je jacuzzi.


Meer weten​

Wekelijks onderhoud


Door wekelijks je water te testen en filters te reinigen, zorg je voor een goede werking van je jacuzzi. Zo kan jij optimaal genieten zonder problemen.
Meer weten

Periodiek onderhoud


Ververs elke drie tot vier maanden het water van je jacuzzi. Ontsmet de filters en reinig de kuip, leidingen, afdekking en buitenwanden. Op deze manier blijft je jacuzzi jarenlang zo goed als nieuw.Meer weten

Waterproblemen oplossen


Troebel water, een vies geurtje, schuim, geïrriteerde ogen of huid. Vervelend! Hier vind je de oplossing voor de meest voorkomende problemen.Meer weten

Producten


Welke producten heb je nodig om het water van je jacuzzi gezond en in evenwicht te houden? Wat zijn de meest gebruikte producten voor het onderhoud van de jacuzzi zelf?Meer weten

Filters


Filters zijn de hardste werkers en meest onderschatte onderdelen van je jacuzzi. Ze helpen uiteraard om het water schoon te houden. Maar wist je dat ze er ook voor zorgen dat de pompen en de verwarming goed werken?

Meer weten