Therapeutisch herstellen en zalig relaxen

Zorg voor je mentaal en fysiek welzijn. Til je levenskwaliteit naar een hoger niveau met een Luxor spazwemspasaunainfraroodcabine of hamam stoombad.

Zowel de genieter en de hardwerkende mens die verlangen naar een deugddoende ontspanningsmassage, als sportievelingen die behoefte hebben aan een grondige spiermassage of mensen met chronische pijn, helpen we de juiste keuze te maken.

Heb je advies nodig om de juiste keuze te maken? Boek nu een afspraak.

Welk toestel past bij jouw behoeften?

​Ontdek de geschikte spa     Ontdek de geschikte zwemspa

Wellness aanbod

 

Jacuzzi

Een uitgebreid assortiment spa's met twee tot tien plaatsen voor een ontspannend moment of een therapeutische massage.

Ontdekken

 

Zwemspa

Onze zwemspa's blinken uit in design en techniek. Geniet van intensieve, niet-belastende work-outs gevolgd door een deugddoende massage.

Ontdekken

 

Sauna

Sauna-gebruik draagt bij aan het verhogen van natuurlijke weerstand en je voelt je nadien als herboren. Er zijn modellen voor binnen en buiten.

Ontdekken

 

Infrarood

Lichamelijke klachten, zoals reuma of fibromyalgie verminderen? Er zijn tal van mogelijkheden in ons gamma van infrarood sauna's en cabines.

Ontdekken

Hoeveel plaatsen moet mijn jacuzzi hebben?

Luxor biedt spa's aan van twee tot meer dan zes personen. Waar moet je nog op letten bij de keuze van de kuip? Lees het in deze blog.


Lees meer


Jacuzzi binnen of buiten?

Komt je spa binnen of buiten te staan? Inbouw of opbouw? De mogelijkheden zijn enorm, maar je houdt best rekening met een aantal zaken. Lees het is deze blog.


Lees meer

Gewoon genieten of diepe massage?

Naast het aantal plaatsen en de locatie van je spa is het belangrijk om stil te staan bij het doel van de spa. Lees het is deze blog.


Lees meer

Energievriendelijk en stil

Een goede spa is zoals een thermos. Hij houdt alle warmte zolang mogelijk vast. Dus hoe beter de isolatie, hoe minder energie de spa nodig heeft. Lees het is deze blog.


Lees meer

Inspiratie - Jacuzzi

Waarom kopen bij Luxor Spas?

Ervaring

Luxor Spas heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verkopen en onderhouden van spa's, zwemspa's en andere Wellness toestellen.

Kwaliteit

Wij verkopen enkel kwaliteitsproducten van fabrikanten die de garantie van de onderdelen ondersteunen en alle veiligheidsnormen respecteren.

Persoonlijke aanpak

De behoeften van elke klant zijn anders. Als klein familiebedrijf vinden we een persoonlijke aanpak belangrijk.

Dienst na verkoop

Luxor Spas biedt onderhoud en herstelling aan voor de producten die ze verkoopt. Wij hebben de meest courante wisselstukken op voorraad.  

Altijd de eerste op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en trends ontdekt.

Toujours le premier informé.

Soyez le premier à découvrir les dernières nouveautés, produits et tendances.