Hoeveel plaatsen moet mijn jacuzzi hebben?

Je wilt een spa en wil daar het liefste samen met je gezin en vrienden van genieten. Het is dus belangrijk om stil te staan bij hoe groot je spa moet zijn. Wil je enkel zitplaatsen of mag er ook een ligplaats zijn? Of misschien zelfs twee, zodat je samen met je partner kunt genieten?  En waar moet je nog op letten bij de keuze van de kuip?

Twee tot meer dan zes plaatsen

Afhankelijk van je wensen en de ruimte die je ter beschikking hebt, kan je kiezen voor een kleinere spa voor twee tot drie personen of een groter type waar meer dan zes mensen samen in kunnen genieten. Je kan ook kiezen voor een combinatie van zit- en ligplaatsen. Alle verschillende combinaties kom je best een keertje ontdekken met eigen ogen in onze toonzaal!

Comfortabele zitplaatsen zijn essentieel

De zitplaatsen mogen in principe niet te vlak zijn, want dat is minder comfortabel. Een schuine, gekuipte zitplaats is beter en meer ergonomisch. Een juiste pasvorm van de kuipzetels is erg belangrijk, want het doel van jouw spa is natuurlijk ontspannen en dan moet je ook op je gemak kunnen zitten of liggen. Een goede kuipzetel is bovendien belangrijk om van een sterkere  pompmassage te kunnen genieten, zonder dat je uit de zitplaats wordt geduwd. Een degelijke hoofd- en ruggensteun zorgen voor extra comfort. 

Bij een grotere spa waar meerdere mensen tegelijk in kunnen, is het belangrijk om voldoende voetruimte te hebben. Denk dus goed na over hoeveel mensen meestal tegelijk van de spa gebruik zullen maken.

Probeer een spa uit voor je koopt

Bij Luxor Spas kan je tal van spa's in de showroom ontdekken. Een goede spa herken je aan het feit dat ze ook ongevuld comfortabel aanvoelen. Neem dus gerust even plaats in de toonzaalmodellen en ga op zoek naar de spa waar jij je het best in voelt. 

Wil je graag een totaalbeleving ervaren? Dan kan je bij ons een afspraak boeken waarbij je het meest uitgebreide model, met allerlei opties en functionaliteiten, kunt uitproberen. Je waant je zo in een echte Wellness!

Vraag advies aan een wellnessexpert

Bij Luxor Spas waken we erover dat elke medewerker ieder type spa door en door kent. Zo kunnen ze steeds het juiste toestel aanbevelen, afhankelijk van je noden —gewoon genieten of diepe massage— of je spa binnen of buiten staat en het aantal plaatsen. Uiteraard houden we ook rekening met het vooropgestelde budget.

Een afspraak boeken

Deel met je vrienden:

Social Media


in Blog
Symptomen van fibromyalgie verlichten