Hoe kies je een goede jacuzzi verkoper?

Het zal je misschien verbazen dat niet alle jacuzzi's hetzelfde zijn. Gelukkig voor jou, kan je zoals voor vele producten en diensten rondkijken op het internet om de beste jacuzzi te vinden die past bij jouw budget en behoeften. Verlies daarbij de kwaliteit en dienst na verkoop niet uit het oog.

Hoe vindt je een goede verkoper?

Wanneer je start met je zoektocht naar een jacuzzi of ander Wellness toestel wordt je vaak overdonderd met het aanbod. We raden je daarom aan om eerst wat onderzoek te doen en voor je zelf een lijstje op te stellen met de criteria waar je jacuzzi moet aan voldoen. Om je hierbij te helpen hebben we een lijst met tien aandachtspunten gemaakt. 

Wanneer je er al een tijdje over denkt om een jacuzzi of ander Wellness toestel te kopen en je niet echt weet waar u moet beginnen met uw zoektocht, is je lokale Wellness of jacuzzi winkel een goede plek om te beginnen. Het voordeel van het kopen bij een lokale handelaar is dat je het toestel dat je wil kopen ook vaak kunt zien, aanraken en testen voordat je tot aankoop overgaat. Uiteindelijk zal je lokale handelaar je jacuzzi installeren, onderhouden en al je vragen beantwoorden. Het is dus belangrijk dat je er een goed gevoel bij hebt. Hier zijn een paar belangrijke vragen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een goede verkoper.

Ervaring

Hoe lang zitten ze al in het vak en sedert wanneer verkopen ze het merk waarin je bent geïnteresseerd? Blijf uit de buurt van verkopers die voortdurend van merk veranderen. Het is ook nuttig om te weten waarom ze voor deze merken hebben gekozen.

Advies ter plaatse

Zijn ze bereid om kosteloos bij jou ter plaatse te komen en je te adviseren of de door jou gekozen locatie voor het Wellness toestel de juiste is, ruim genoeg is en voldoet aan alle technische vereisten?

Dienst na verkoop

Onderhouden ze de producten die ze verkopen? Goede verkopers staan achter de producten die ze verkopen. Zorg ervoor dat je een handelaar vindt die het hele jaar door service biedt, zodat je in alle vertrouwen van je jacuzzi kunt genieten.

Hoe bepaal je de kwaliteit van een jacuzzi?

Zodra je je zoektocht hebt vernauwd tot de lokale Wellness winkel waar je achter staat, moet je beginnen met het onderzoeken van de merken die ze beschikbaar hebben. Hier zijn een paar dingen om rekening mee te houden:

Veiligheidsnormen

Zorg ervoor dat de jacuzzi die je kiest, net als elk ander elektrisch toestel veilig in gebruik is en voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen.

Onderdelen

Onderzoek de algemene kwaliteit van de verschillende onderdelen die in je jacuzzi worden gebruikt. De belangrijkste onderdelen zijn: jacuzzi kuip, de interne structuur, materiaal van de buitenbekleding, verwarming, pompen, blower, filtratie systeem, isolatie en afdekking.

Verbruikskosten

Zorg ervoor dat het model dat je kiest voldoet aan de industrienormen op het gebied van energie. Het type isolatie, de kwaliteit van de bekleding en het type van de energiebesparende componenten zullen helpen om je jacuzzi zo energiezuinig en kostenefficiënt mogelijk te maken.

Onderhoudsgemak

Een jacuzzi die ontworpen is voor eenvoudig onderhoud bespaart je tijd en geld. Hou er rekening mee dat een jacuzzi, net als elk ander toestel, regelmatig onderhoud en vervangingsonderdelen nodig heeft.

Garantie

De lengte van de garantie is net zo belangrijk als de fabrikant die de garantie ondersteunt. Een goede vuistregel is om ervoor te zorgen dat de fabrikant lang genoeg in bedrijf is geweest om de garanties die hij biedt te ondersteunen.

Klantenservice

Zoek een fabrikant die zijn verdelers verplicht het product ook te onderhouden. Let op waar je jouw jacuzzi installeert om er zeker van te zijn dat er gemakkelijk toegang is voor het onderhoud van de interne onderdelen. Dit zal je op lange termijn geld besparen wanneer een onderdeel van je jacuzzi moet vervangen worden.

Nu je een lokale handelaar hebt gekozen waar je je goed bij voelt en weet welk merk je wil, kan je de laatste stap in je aankoopproces zetten: 

Het kiezen van het model van jacuzzi

Hierbij zijn vijf aandachtspunten:

  1. Concentreer je op je wensen en visualiseer hoe je die kunt bereiken: een plek om te ontspannen, de perfecte plaats om contact te maken met anderen, een plek om je vrienden te vermaken of een warmwatertherapie die je gezondheid ten goede komt.
  2. Welke grootte en welke vorm werken het beste voor je behoeften?
  3. Denk aan de mogelijke opties. Hoeveel jets heb je nodig of wil je hebben? Hoe zit het met wifi, touchscreen bediening, watervallen en verlichte bediening? Zijn programmeerbare filtercycli en geautomatiseerde reinigingssystemen een must? Wilt je meerdere zitmogelijkheden in je jacuzzi, misschien een ligplaats of diepe zitplaatsen voor langere personen.
  4. Binnen of buiten, er is een jacuzzi voor bijna elke omgeving. 
  5. Met honderden stijlen en opties om uit te kiezen, is er echt een jacuzzi voor elk budget. Energie-efficiëntie en onderhoudsgemak zijn de sleutel tot het berekenen van je verbruikskosten.

Klaar om de jacuzzi van je dromen te ontdekken? Luxor Spas biedt een breed gamma aan jacuzzi's, ontworpen om aan jouw budget en behoeften te voldoen!

Ontdek de jacuzzi die bij je past


Deel met je vrienden:

Social Media


in Blog
Energievriendelijk en stil