Showroom

Update maatregelen Corona virus
Allereerst willen wij iedereen bedanken voor het opvolgen van de Corona maatregelen opgelegd door de overheid. Samen komen we erdoor heen.
Ook wij volgen de Corona maatregelen op en onze showroom is dan ook gesloten tot nader bericht van de overheid. Wij werken echter wel verder en zodoende kunnen we volgende zaken nog aanbieden:
Wens je nu te genieten van een jacuzzi in je tuin? Dit kan. Wij kunnen jacuzzis nog steeds leveren en plaatsen in de tuin. Gezien de uitzonderlijke tijden, kan je nog steeds genieten van de Batibouw kortingen!. Je kan informatie aanvragen op info@spas.be of bellen op 0475 43 52 16
Heb je onderhoudsproducten of wisselstukken voor je spa nodig? Geen probleem, die kan je bestellen via onze online webshop www.webshop.luxorspas.be en thuis laten leveren. 
Heb je een technisch probleem? Dan kan je mailen naar info@spas.be

Showroom

We ontvangen jullie na de crisis graag terug in onze showroom te Kapelle-op-den-Bos en beantwoorden al jullie  vragen dan graag bij een kop koffie.

In onze showroom kunt u terecht voor advies voor particuliere en commerciële spa- en saunaprojecten, voor een vrijblijvende offerte en, op afspraak, voor het uittesten van een spa.

Adres


Showroom

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x