Over ons

 


Luxor, een familiezaak pur sang…

Luxor is opgericht door de families Schoovaerts & Lamberts, sinds 1995 gepassioneerd door wellness en water. Met een stevig verleden in privé zwembaden breidde het aanbod uit met jacuzzi’ssauna’s en swimspa’s. Hard werken met de focus op kwaliteit bleek het fundament te zijn voor de bloeiende zaak die ze vandaag met trots presenteren. Met meer dan 20 jaar expertise is Luxor een gevestigde waarde in België en buurlanden. 

“Waar onze naam vandaan komt? In 1995 bezochten we een internationale beurs in Las Vegas om daar de beste kwaliteitsmerken te selecteren. We verbleven in het Luxor hotel en die naam paste perfect bij de uitstraling van onze zaak.”

Luxor, met een blik op de toekomst…

Luxor trekt regelmatig naar internationale beurzen en volgt de nieuwe wellness trends op de voet. Daarbij zetten we vol in op vernieuwing, innovatie en kwaliteit. We investeren niet alleen in het bedrijf, maar ook in waardevolle partnerships en klanten. In België werken we graag samen met particulieren, (tuin)architecten en projectontwikkelaars. Buiten onze landsgrenzen zijn we het centrale aanspreekpunt voor Europese verdelers van onze merken, zoals American Whirlpools.

“De jacuzzi’s en swim spa’s in ons aanbod zijn kwalitatief top en hebben een gemiddelde levensduur van 20 jaar. Wilt u uw oude L.A. Spas jacuzzi vervangen door een nieuwe? Wij nemen uw jacuzzi zonder probleem terug.”

 

Luxor, waar u in vertrouwen koopt… 

Luxor heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd met meer dan tevreden klanten. Onze sauna’s en jacuzzi’s zijn terug te vinden in tuinen en huiskamers in alle uithoeken van België, van Knokke en Aarlen tot de diepe Kempen. Wilt u graag gericht advies? Wandel binnen in onze showroom en laat al uw zintuigen prikkelen. Voel, beleef, ontspan en geniet.

“Wilt u zalig bubbelen en relaxen? Heeft u spierpijnen of medische problemen? Wilt u trainen voor een triatlon of uw zwemprestaties verbeteren? Iedereen is welkom! Kom langs bij Luxor… de deur staat open, de koffie staat klaar!”

 


 

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x