Meer informatie over jacuzzi's en sauna's

Wens je nu te genieten van een jacuzzi of zwemspa in je tuin? Dat kan. Wij kunnen nog steeds jaccuzi's en zwemspa's leveren en plaatsen in de tuin. Omwille van deze uitzonderlijke tijden, profiteer je nog steeds van Batibouw kortingen!
Boek nu een afspraak of vraag een offerte.

contact_phone

Virtueel bezoek

Op het gewenste tijdstip wordt je door een wellnessexpert gecontacteerd voor een FaceTime of WhatsApp video gesprek.
Je krijgt een visuele impressie van de toonzaal en de producten waar jouw interesse naar uit gaat. Na het gesprek ontvang je de gewenste brochures en prijzen per e-mail.

local_cafe

Toonzaal bezoek

Boek een 'prive' afspraak met een wellnessexpert in onze toonzaal te Kapelle-op-den-Bos. Je krijgt in alle rust persoonlijk en professioneel advies over wat het best bij je behoeften past. Op het einde van het gesprek ontvang je de gewenste brochures, prijzen en indien mogelijk een offerte op maat.

blur_on

Een jacuzzi uitproberen

Wil je graag een jacuzzi uitproberen voordat je je een toestel aanschaft? Begrijpelijk, want het is best wel een investering waar je even over moet nadenken. Kom zorgeloos genieten van een deugddoende whirlpool massage en een drankje.

local_post_office

Informatie aanvragen

Wil je graag meer informatie, brochures en prijzen? Beantwoord enkele vragen zodat wij precies weten waar je naar op zoek bent en wat je behoeften zijn. Wij contacteren je en bezorgen je zo snel als mogelijk en geheel vrijblijvend een antwoord op maat.

local_library

Veelgestelde vragen

Waarop moet ik letten bij de aanschaf? Waar kan ik de jacuzzi plaatsen? Hoeveel verbruikt een jacuzzi? Wat is een ozonator? Kan je een jacuzzi enkel in de lente en zomer gebruiken? Op deze en andere vragen vind je hier een antwoord.

play_circle_filled

Hoe kies je de juiste jacuzzi?

In deze video worden de belangrijkste aandachtspunten uitgelegd.

euro_symbol

Betaal op je eigen tempo

Koop nu de jacuzzi van je dromen en betaal hem op je eigen tempo. Zo kan je snel genieten van een weldoende watermassage heel het jaar door en houd je tezelfdertijd je budget onder controle.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x