Meer informatie over jacuzzi's en sauna's

Wens je nu te genieten van een jacuzzi of zwemspa in je tuin? Dat kan. Wil je graag meer informatie over een sauna, infraroodcabine of hammam?
Boek nu een afspraak of vraag een offerte.

Virtueel bezoek toonzaal

Virtueel bezoek toonzaal

Op het gewenste tijdstip wordt je door een wellnessexpert gecontacteerd voor een FaceTime of WhatsApp video gesprek.
Je krijgt een visuele impressie van de toonzaal en de producten waar jouw interesse naar uit gaat. Na het gesprek ontvang je de gewenste brochures en prijzen per e-mail.

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen

Wil je graag meer informatie, brochures en prijzen? Beantwoord enkele vragen zodat wij precies weten waar je naar op zoek bent en wat je behoeften zijn. Wij contacteren je en bezorgen je zo snel als mogelijk en geheel vrijblijvend een antwoord op maat.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Waarop moet ik letten bij de aanschaf? Waar kan ik de jacuzzi plaatsen? Hoeveel verbruikt een jacuzzi? Wat is een ozonator? Kan je een jacuzzi enkel in de lente en zomer gebruiken? Op deze en andere vragen vind je hier een antwoord.

American Whirlpool brochure

American Whirlpool brochure

In de American Whirlpool brochure krijg je een overzicht van de modellen en lees je wat hun jacuzzi's en zwemspa's zo bijzonder maakt.

Betaal op je eigen tempo

Betaal op je eigen tempo

Koop nu de jacuzzi van je dromen en betaal hem op je eigen tempo. Zo kan je snel genieten van een weldoende watermassage heel het jaar door en houd je tezelfdertijd je budget onder controle.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x