Jacuzzi's Londerzeel

Jacuzzi-winkel Luxor Spas

Bent u op zoek naar een verdeler van jacuzzi's in Londerzeel? Wij toveren uw badkamer, tuin of veranda om tot een echte wellness-plek. Geniet van luxueuze ontspan-momenten in uw eigen jacuzzi. 

Onze ervaren jacuzzi-experts verwelkomen u graag in onze toonzaal in Londerzeel (Kapelle-op-den-Bos). We staan voor u klaar met professioneel advies en starten de zoektocht naar een jacuzzi die aansluit bij uw wensen, voorkeuren en budget. Bent u op zoek naar verfijnde luxe of een budgetvriendelijke jacuzzi voor 2 personen? Heeft u een medisch probleem of rugklachten? Wij verwennen elke klant met een vijf-sterren spa-ervaring, altijd. 

In ons uitgebreid assortiment vindt u uitsluitend kwalitatieve modellen van gerenommeerde jacuzzi merken zoals American Whirlpools, met de focus op duurzaamheid, design en comfort. Waarop moet u letten bij het kopen van een jacuzzi?

Informeer u voldoende bij aankoop van een nieuwe jacuzzi. Er bestaan tal van functies, eigenschappen en kwaliteiten die invloed hebben op het comfort, energieverbruik en de levensduur van een jacuzzi. Denk maar aan de isolatie van de jacuzzi, het aantal jets, ondersteunende kussens, de positie van de zitkuip, enzovoort! 

Raadpleeg zeker onze tips bij aankoop van een nieuwe jacuzzi!Waarom een jacuzzi kopen bij Luxor Spas?

  •  Luxor Spas handelt al jaar en dag in jacuzzi's van Amerikaanse makelij. We verkopen enkel kwalitatieve modellen die gekend staan om hun duurzaamheid en comfort.
  • We geven advies op maat van uw behoeften, tijdens een bezoek aan onze jacuzzi-winkel in Londerzeel (Kapelle-op-den-Bos).
  • Onze montageploeg installeert uw jacuzzi met de juiste technische kennis. Binnen één dag is uw jacuzzi volledig gebruiksklaar. Tijdens de installatie beperken we  de overlast van de werken tot een absoluut minimum.
  • We geven nuttige tips voor een correct onderhoud van uw jacuzzi, wat de levensduur ervan sterk kan verlengen.
  • We hebben een eigen voorraad  reserve-onderdelen, zodat we zelfs na 10 jaar de nodige herstellingen kunnen uitvoeren.
  • In onze jacuzzi-winkel of online webshop kunt u  terecht voor de beste onderhoudsproducten en jacuzzi-accessoires.

Benieuwd naar onze jacuzzi-realisaties? Bekijk enkele foto's!


Meer items
Jacuzzi

Jacuzzi's Londerzeel

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x