Jacuzzi Kopen Londerzeel

Jacuzzi Winkel Luxor Spas

Bent u op zoek naar verfijnde luxe of een budgetvriendelijke jacuzzi voor 2 personen? Heeft u een medisch probleem of rugklachten? Wij verwennen elke klant met een vijf-sterren spa-ervaring, altijd. 

Kom een kijkje nemen in onze jacuzzi-winkel in Londerzeel (Kapelle-op-den-Bos) en ontdek ons aanbod. Wilt u er eentje uittesten? Geen probleem. Op afspraak geven we u de mogelijkheid om langs te komen voor een test-sessie in onze jacuzzi-winkel. We geven er u meer informatie en kunt er terecht met al uw vragen. Samen gaan we op zoek naar een jacuzzi die aansluit bij uw wensen, voorkeuren en beschikbaar budget.


Waarop moet u letten bij een Jacuzzi kopen?

De jacuzzi kuip

 • Let op de zitplaatsen: deze mogen niet te vlak zijn. Dat is minder comfortabel. Een schuine, gekuipte zitplaats is comfortabeler én laat  een  sterkere pompmassage toe zonder dat u uit de zitplaats wordt weggeduwd. 
 • Een comfortabele hoofdsteun en voldoende ruggesteun zorgen voor het nodige comfort
 • Voldoende voetruimte is nodig als u de jacuzzi met meerdere personen wil gebruiken

De jets

 • Sommige fabrikanten tellen spuit-openingen in plaats van effectieve jet-pompen. Vraag  uitdrukkelijk naar het effectieve aantal  jet-pompen.
 • Vraag naar het aantal verschillende soorten jets. Er bestaan luchtjets, waterjets, ozon jets enzovoort. Hoe meer verschillende soorten jets de jacuzzi bevat, hoe meer verschillende soorten massage, en dus hoe aangenamer de jacuzzi.
 • Let op de jet-grootte: een grote jet geeft een brede massage, terwijl kleine jets eerder een gefocuste, drukpunten-massage kunnen geven. Een combinatie van de twee biedt de meeste mogelijkheden voor  ontspannende jacuzzi-momenten.
 • Let erop dat de jets in de jacuzzi zijn ingebouwd en niet te fel uitsteken, zodat ze niet drukken op uw lichaam. Probeer een jacuzzi steeds uit. Zelfs wanneer u in een droge jacuzzi gaat zitten, moeten de zitplaatsen comfortabel aanvoelen. 
 • Wanneer de jacuzzi luchtjets heeft, vraag dan na of deze werkt met verwarmde lucht. Dit is aangenamer.

Wilt u een afspraak maken in onze jacuzzi winkel in Londerzeel, en een van onze jacuzzi's uittesten? Contacteer ons dan via mail, telefonisch of via ons contactformulier.

De isolatie

 • Controleer of de jacuzzi zelf goed is geïsoleerd. Een goede isolatie vermindert warmte-verlies, doet uw energie-rekening dalen en voorkomt  geluidshinder.

Onderhoud

 • Vraag altijd naar de oorsprong van de jacuzzi. De beste jacuzzi's worden gemaakt in de VSA en Canada. China bouwt ook jacuzzi's, maar deze zijn doorgaans van een veel minder goede kwaliteit. De Amerikaanse en Canadese jacuzzi's hebben een hogere levensduur en lagere onderhoud-kosten.
 • Vraag bij het kopen van een jacuzzi naar de dienst-na-verkoop en de beschikbaarheid van wisselstukken. Zo kunt u op voorhand al nagaan of u bij dezelfde partij terecht zul kunnen wanneer u problemen ondervindt. Als u dit niet doet, zou het wel eens kunnen dat u achteraf veel moeite  moet investeren in het vinden van wisselstukken en een bedrijf dat uw jacuzzi kan herstellen wanneer dit nodig is.

De Prijs

Jacuzzi's bestaan in verschillende prijscategorieën. Hoe meer functionaliteiten (jets, bluetooth muziekinstallatie, verlichting, extra kussens, ...) en hoe hoger de kwaliteit, hoe duurder de jacuzzi.  

Wilt u meer weten over de prijzen van jacuzzi's van onze jacuzzi's? Vertel ons dan, via ons contactformulier, welk soort jacuzzi u graag wil kopen, dan laten wij u weten wat de mogelijkheden zijn.


Meer items
Jacuzzi Kopen Londerzeel

Jacuzzi Kopen Londerzeel

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x