Jaccuzi's

LA-SPA is een Amerikaan merk dat reeds meer dan 40 jaar op de markt is. Vandaag de dag worden deze hoogstaande kwalitatieve spa's gemaakt in Chandler Arizona in de fabriek van MAAX spa's. MAAX spa maakt deel uit van een grote investeringsgroep "The American Bath Group LLC". Luxor verdeelt dit merk Amerikaanse Spa's al meer dan 20 jaar op de Belgische en Europese markt. LA-SPA is voor vele Amerikaanse merken een voorbeeld en startpunt geweest. Eigenaars van meerdere fabrieken in de USA hebben de stiel bij LA-SPA geleerd. Voorloper van meerdere nieuwigheden. LA-SPA heeft ondermeer volgende zaken geïntroduceerd:

  • de vorming van de kuip in 3-lagen (acryl, vinyl ester en polyester)
  • de reverse moulding: de overhangende nekmassage
  • de Aqua Klean filtratie: filtratie van de spa met zakfilters die gewasen kunnen worden in de wasmachine op 40°C. Alsook een 100% filtratie. De helft van de prijs van een cartouche filter.
  • de UWMS filtratie: 24u filtratie met een circulatie pomp, ozonator en UV lamp.
  • ergonomische gevormde zetels en ligzetels met grote jets geplaatst op de juiste drukpunten.

De meest ecologische en energiebesparende isolatie op de markt

LA-SPA heeft momenteel de meest energiebesparende en ecologische isolatie op de markt. Bestaande uit gerecycleerde jeans afgewerkt langs binnen met een koperlaag en langs buiten met een laag"Thinsulate". De bodem en de afdekking van de spa zijn ook voorzien van een koperlaag zodat de warmte van de pompen maximaal gerecupeerd kan worden.

De ultieme ontspanning

Een jacuzzi moment is de ultieme ontspanning. De combinatie van heilzaam warm water en strategisch geplaatste massagejets helpen u in een mum van tijd van uw stress, vermoeidheid en spierpijn af. Droomt u van zo’n soort wellness bij u thuis? Dan biedt Luxor u kwalitatieve spa’s en jacuzzi’s in allerlei soorten en maten, zoals:

Therapeutische massage

In ons uitgebreide aanbod spa’s of jacuzzi’s vindt u ook een waaier aan massagebaden. Al deze baden zijn uitgerust met het ‘direct pressure systeem’ voor een meer intense, krachtige en gelijkmatige massage. Dankzij de ergonomische zetels en zitplaatsen kunt u maximaal genieten van uw therapeutische massage.

Zuiver water voor een zuivere geest

Waar, wanneer en hoe u ook geniet van uw bubbelbad, zonder schoon en helder water is de ervaring niet compleet. Met Luxor als uw spa-partner heeft u niets te vrezen! Alle spa’s en jacuzzi’s van L.A. Spas zijn namelijk uitgerust met het Aqua Klean Filtersysteem. In tegenstelling tot bypass-systemen, zuivert dit unieke systeem 100% van het water. Zo kunt u geestelijk en lichamelijk volledig in het reine komen.

Doe de test

Bent u benieuwd naar de Luxor spa-ervaring? Contacteer ons of kom eens langs in onze showroom waar u een spa en jacuzzi in alle soorten en maten kan vinden. Eén ding hebben alle modellen gemeen: u kiest hoe dan ook voor kwaliteit!

Jaccuzi

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x