Contact

Contact

Heb je een vraag over jacuzzi’s of zwemspa’s? Wil je graag professioneel advies over het toestel dat het beste bij jouw behoeften past? Kom dan langs in onze showroom of bezorg ons alvast je vraag via e-mail, telefoon of het contactformulier.

Adres en openingsuren


Probeer zelf

Wil je graag je jacuzzi testen voordat je je een toestel aanschaft? Begrijpelijk, want het is best wel een investering waar je even over moet nadenken. Je kunt elk model ongevuld in de showroom uitproberen, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde. Daarom heeft Luxor dan ook een eigen wellnessruimte geïnstalleerd in Kapelle-op-den-Bos waar je, mits reservatie, een model met tal van opties en functionaliteiten kunt uitproberen. Kom zorgeloos genieten van een deugddoende diepgaande massage en eventueel een glaasje bubbels , een koffie of iets fris.

Vul het contactformulier hiernaast in en een datum waarop je het toestel wenst te komen uitproberen. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug om de afspraak te bevestigen.

Technische specificaties van het model 

Afhankelijk van onze voorraad kan je een van onze modellen testen. We zorgen er steeds voor dat de testjacuzzi een ligplaats en twee massagepompen heeft, en dat het toestel behoort tot de 400-reeks. Daarnaast is het testmodel uitgerust met verschillende soorten jets die je kunt testen.

Wil je weten welk model je op dit moment kunt testen? Neem vrijblijvend contact op aan de hand van het formulier hiernaast en dan vertellen we het jou.

Webshop

Heb je een wisselstuk nodig of ben je geïnteresseerd in onze producten? Neem eens een kijkje op onze webshop. Daar vind je alles terug. Van onderhoudsproducten tot jacuzzi's tot swimspa's.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Contact

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x