Weg met de winterblues

Er hangt een kou in de lucht en er ligt sneeuw op de grond. Je adem vormt een wolk wanneer je buiten komt. En als je het ijs van je voorruit schraapt, wil je zo gauw mogelijk terug naar binnen om bij het haardvuur te genieten van een kopje warme thee of chocolademelk. 

Maar de wintermaanden vermijden is geen optie, althans voor velen. In plaats van te sakkeren over de winterse ellende, waarom zou je niet een manier vinden om van het seizoen te genieten?

Vrouw in jacuzzi in de winterEen jacuzzi is ontworpen om het hele jaar door te worden gebruikt, in elk klimaat. Een degelijke isolatie helpt de warmte vast te houden terwijl de leidingen beschermd blijven, en de kwaliteitscomponenten houden het water in circulatie.

De jacuzzi of zwemspa is een perfecte plek om zich op te warmen in de winter, na een dag hard werken, of om het huis te ontvluchten en te genieten van wat frisse lucht.

"Mijn vrouw werkt buiten en geniet echt van een warm bad na een dagje in de kou", zegt Kevin uit Ontario, Canada, die een jacuzzi van Master Spas heeft. "We kijken er naar uit om de sneeuw om ons heen te zien vallen terwijl we deze winter in heet, dampend water weken!"

Ben je klaar om er in te springen? Hier zijn onze favoriete accessoires voor winters comfort.

Winterse jacuzzi-accessoires

Zachte warme badjas

Tenzij je jacuzzi binnen staat, is het onwaarschijnlijk dat je enkel in je badpak naar je jacuzzi wil stappen. Een middellange zachte warme badjas - die de grond niet raakt - is perfect om de winterkou weg te houden.

Outdoor slippers

Investeer in een goed paar pantoffels die buiten gedragen kunnen worden. Zoek naar een rubberen buitenzool, warme voering en iets wat je gemakkelijk aan en uit kunt doen.

Gezin in jacuzzi in winters landschap

Warme Handdoeken

Overweeg om te investeren in een handdoekverwarmer zodat je er donzige en extra grote handdoeken kan in onder brengen. Je zal recht-uit-de-droger gevoel waarderen wanneer je uit de jacuzzi komt.

Gezellige wintermuts

Je haar nat maken in de jacuzzi is niet ideaal wanneer de temperatuur onder het vriespunt ligt. Niet alleen kan je haar bevriezen, het zal je ook kouder doen voelen. Een gezellige wintermuts houdt je hoofd warm terwijl je geniet van de voordelen van een jacuzzi massage. 

Wifi

Een jacuzzi of zwemspa is een geweldige plek om te ontspannen zonder de afleiding van digitale apparaten. Maar als je na het werk wilt genieten, biedt de optionele wifi-module je comfortabele toegang tot de bediening van je spa. Gebruik een app om de temperatuur in te stellen en meer, zodat het badwater precies goed is wanneer je thuiskomt.

Waar wacht je nog op? Geniet van het warme water!

Weg met de winterblues

Hoeveel zit- en ligplaatsen moet mijn jacuzzi hebben?

Luxor biedt jacuzzi’s aan van twee tot meer dan zes personen. Waar moet je nog op letten bij de keuze van de jacuzzikuip? Lees het in deze blog.

Lees meer keyboard_arrow_right

Jacuzzi binnen of buiten?

Komt je jacuzzi binnen of buiten te staan? Inbouw of opbouw? De mogelijkheden zijn enorm, maar je houdt best rekening met een aantal zaken zoals het aantal zit- en ligplaatsen, wil je gewoon genieten of heb je nood aan een diepe massage, de kwaliteit van de isolatie enz.

Lees meer keyboard_arrow_right

Gewoon genieten of diepe massage?

Naast het aantal plaatsen en de locatie van je jacuzzi, is het belangrijk om stil te staan bij het doel van de jacuzzi: gewoon genieten of een diepe massage?

Lees meer keyboard_arrow_right

Energievriendelijk en stil

Een goede jacuzzi is een beetje zoals een thermos. Hij houdt alle warmte zolang mogelijk vast. Dat kan alleen met een goede isolatie. Dus hoe beter de isolatie, hoe minder energie de jacuzzi nodig heeft. Bovendien maakt al deze isolatie de jacuzzi ook geluidsarm.

Lees meer keyboard_arrow_right

Medisch ontworpen massage

Een AMERICAN WHIRLPOOL® -jacuzzi is voorzien van de eerste medisch ontworpen hydromassage systemen ter wereld voor de ultieme massage bij het verminderen van de stress van het dagelijks leven, het verlichten van stijve spieren of gewoon voor een goede nachtrust.

Lees meer keyboard_arrow_right

Zo houd je je jacuzzi schoon!

Ontdek gouden tips om je jacuzzi, afdekking, zijwanden en kussens langer schoon te houden. Je vindt alle nodige producten in onze webshop.

Lees meer keyboard_arrow_right

Hoe kies je een goede jacuzzi verkoper?

Wat maakt bepaalde jacuzzi's "beter" dan andere? Er bestaan zoveel merken, hoe kan je het kaf van het koren scheiden? Hoelang wil je dat je jacuzzi meegaat? En hoe kies je een goede jacuzzi verkoper? Zoveel punten waar je moet op letten. We helpen je graag met een aantal tips.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vakantie thuis?

Zeven manieren om van het buitenleven te genieten. Er gaat niets boven ontspannen in je jacuzzi, omhoog kijken naar de sterren en het loslaten van de stress uit je lichaam nadat je het grootste deel van de dag binnen hebt doorgebracht!

Lees meer keyboard_arrow_right

Jacuzzi yoga

Welzijn is waar een jacuzzi of zwemspa voor staat. Daarom is het uitvoeren van yoga in warm water een uitstekende combinatie. In het water ervaart je lichaam een gevoel van gewichtloosheid. De druk op het lichaam wordt tot wel 90% verminderd wat het uitvoeren van yoga oefeningen makkelijker maakt.

Lees meer keyboard_arrow_right

Jacuzzi en aromatherapie

Een ontspannende combinatie. Voeg een bijkomende zintuiglijke dimensie toe aan je jacuzzi-belevenis. Maar opgelet, kies voor aromatherapeutische producten zonder mogelijke negatieve neveneffecten voor jou of het goed functioneren van je jacuzzi.

Lees meer keyboard_arrow_right

Is je jacuzzi winterklaar?

Wegzakken in je eigen jacuzzi is misschien wel het meest ontspannende moment van je dag. Maar wat in de winter? Terwijl de winter een geweldige tijd is om van een jacuzzi te genieten, hebben sommige eigenaars vragen over het overwinteren van hun jacuzzi. Hier zijn enkele tips.

Lees meer keyboard_arrow_right

Alternatief voor zwembad

Een zwemspa biedt een meerwaarde voor je gezondheid: zwemmen, fitness, sporttraining, hydrotherapie, familiepret en zoveel meer. In tegenstelling tot een traditioneel zwembad heb je minder ruimte en minder tijd nodig voor het onderhoud.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x