Medisch ontworpen massage

Een AMERICAN WHIRLPOOL® -jacuzzi is voorzien van de eerste medisch ontworpen hydromassage systemen ter wereld voor een doeltreffende massage. Of het nu gaat om het verminderen van de stress van het dagelijks leven, het verlichten van stijve spieren of gewoon om een goede nachtrust - de medisch ontworpen Zone Therapy® maakt gebruik van correct gepositioneerde jets om de prikkelpunten van de pijnzone aan te pakken. De juiste grootte van de straal en de masserende werking op de juiste plaats, is de sleutel tot het verlichten van pijn en stijfheid in het hele lichaam.

AeroMAAX®

Deze zachtere massage door luchtinjectoren bevordert de doorbloeding en stimuleert de kleinere bloedvaten doorheen het lichaam. Het effect is een milde vibratie in de jacuzzi, om te kalmeren, te ontspannen en te verwarmen.

TheraMAAX®Jets

Dit type jets maakt gebruik van een rooster rond de straalpijp om de luchtweerstand en de intensie van de straalstroom te verminderen. Je kan de kracht van de jets zelf eenvoudig aanpassen.

Comfort Collar®

Vrouw met Comfort Collar

Een nekmassage systeem is een van de meest ontspannende kenmerken van een jacuzzi. Het unieke voorgevormde kussen ondersteunt je nek, terwijl de jets nek- en schouderspieren masseren. De Comfort Collar® is als een nekmassage door een geliefde. Dit kenmerk is een van de redenen waarom velen al hebben gekozen voor een AMERICAN WHIRLPOOL® -jacuzzi.

Ultiem Comfort

Zit-en ligplaatsen zijn specifiek ontworpen om een verscheidenheid aan vormen en grootten te bieden zodat je zeker een jacuzzi vindt die bij je past. Op basis van jarenlang onderzoek is de jacuzzi ontworpen om de ergonomische ondersteuning, de waterdruk, de straalpositie en het drijfvermogen van het lichaam te balanceren. Een diepe zitting met volledige onderdompeling biedt ultiem comfort, terwijl armleuningen en Foot Relief Zones® zich naar je lichaam lijken te vormen.

Performance Seating®

ergonomische zitplaats met waterjets

Elke zitplaats is ontworpen om het lichaam volledig onder te dompelen in de juiste houding. In harmonie met de ideale plaatsing van de jets zorgt dit voor een ongekend comfort. Overhangende Comfort Collars wiegen je hoofd zachtjes heen en weer terwijl de zijsteunen je lichaam in een ergonomische positie houden. De vorm en afmetingen van zit- en ligplaatsen zijn afgestemd op de kromming van de ruggengraat en vermindert de druk op de onderrug.

Zone therapie in beeld

massagepunten aangeduid op de foto van een man met de homo universalis tekening op de achtergrond


Medisch ontworpen massage

Hoeveel zit- en ligplaatsen moet mijn jacuzzi hebben?

Luxor biedt jacuzzi’s aan van twee tot meer dan zes personen. Waar moet je nog op letten bij de keuze van de jacuzzikuip? Lees het in deze blog.

Lees meer keyboard_arrow_right

Jacuzzi binnen of buiten?

Komt je jacuzzi binnen of buiten te staan? Inbouw of opbouw? De mogelijkheden zijn enorm, maar je houdt best rekening met een aantal zaken zoals het aantal zit- en ligplaatsen, wil je gewoon genieten of heb je nood aan een diepe massage, de kwaliteit van de isolatie enz.

Lees meer keyboard_arrow_right

Gewoon genieten of diepe massage?

Naast het aantal plaatsen en de locatie van je jacuzzi, is het belangrijk om stil te staan bij het doel van de jacuzzi: gewoon genieten of een diepe massage?

Lees meer keyboard_arrow_right

Energievriendelijk en stil

Een goede jacuzzi is een beetje zoals een thermos. Hij houdt alle warmte zolang mogelijk vast. Dat kan alleen met een goede isolatie. Dus hoe beter de isolatie, hoe minder energie de jacuzzi nodig heeft. Bovendien maakt al deze isolatie de jacuzzi ook geluidsarm.

Lees meer keyboard_arrow_right

Zo houd je je jacuzzi schoon!

Ontdek gouden tips om je jacuzzi, afdekking, zijwanden en kussens langer schoon te houden. Je vindt alle nodige producten in onze webshop.

Lees meer keyboard_arrow_right

Hoe kies je een goede jacuzzi verkoper?

Wat maakt bepaalde jacuzzi's "beter" dan andere? Er bestaan zoveel merken, hoe kan je het kaf van het koren scheiden? Hoelang wil je dat je jacuzzi meegaat? En hoe kies je een goede jacuzzi verkoper? Zoveel punten waar je moet op letten. We helpen je graag met een aantal tips.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vakantie thuis?

Zeven manieren om van het buitenleven te genieten. Er gaat niets boven ontspannen in je jacuzzi, omhoog kijken naar de sterren en het loslaten van de stress uit je lichaam nadat je het grootste deel van de dag binnen hebt doorgebracht!

Lees meer keyboard_arrow_right

Jacuzzi yoga

Welzijn is waar een jacuzzi of zwemspa voor staat. Daarom is het uitvoeren van yoga in warm water een uitstekende combinatie. In het water ervaart je lichaam een gevoel van gewichtloosheid. De druk op het lichaam wordt tot wel 90% verminderd wat het uitvoeren van yoga oefeningen makkelijker maakt.

Lees meer keyboard_arrow_right

Jacuzzi en aromatherapie

Een ontspannende combinatie. Voeg een bijkomende zintuiglijke dimensie toe aan je jacuzzi-belevenis. Maar opgelet, kies voor aromatherapeutische producten zonder mogelijke negatieve neveneffecten voor jou of het goed functioneren van je jacuzzi.

Lees meer keyboard_arrow_right

Is je jacuzzi winterklaar?

Wegzakken in je eigen jacuzzi is misschien wel het meest ontspannende moment van je dag. Maar wat in de winter? Terwijl de winter een geweldige tijd is om van een jacuzzi te genieten, hebben sommige eigenaars vragen over het overwinteren van hun jacuzzi. Hier zijn enkele tips.

Lees meer keyboard_arrow_right

Weg met de winterblues

De jacuzzi of zwemspa is een perfecte plek om zich op te warmen in de winter, na een dag hard werken, of om het huis te ontvluchten en te genieten van wat frisse lucht.

Lees meer keyboard_arrow_right

Alternatief voor zwembad

Een zwemspa biedt een meerwaarde voor je gezondheid: zwemmen, fitness, sporttraining, hydrotherapie, familiepret en zoveel meer. In tegenstelling tot een traditioneel zwembad heb je minder ruimte en minder tijd nodig voor het onderhoud.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x