Medisch ontworpen massage

Een AMERICAN WHIRLPOOL® -jacuzzi is voorzien van de eerste medisch ontworpen hydromassage systemen ter wereld voor een doeltreffende massage. Of het nu gaat om het verminderen van de stress van het dagelijks leven, het verlichten van stijve spieren of gewoon om een goede nachtrust - de medisch ontworpen Zone Therapy® maakt gebruik van correct gepositioneerde jets om de prikkelpunten van de pijnzone aan te pakken. De juiste grootte van de straal en de masserende werking op de juiste plaats, is de sleutel tot het verlichten van pijn en stijfheid in het hele lichaam.

AeroMAAX®

Deze zachtere massage door luchtinjectoren bevordert de doorbloeding en stimuleert de kleinere bloedvaten doorheen het lichaam. Het effect is een milde vibratie in de jacuzzi, om te kalmeren, te ontspannen en te verwarmen.

TheraMAAX®Jets

Dit type jets maakt gebruik van een rooster rond de straalpijp om de luchtweerstand en de intensie van de straalstroom te verminderen. Je kan de kracht van de jets zelf eenvoudig aanpassen.

Comfort Collar®

Een nekmassage systeem is een van de meest ontspannende kenmerken van een jacuzzi. Het unieke voorgevormde kussen ondersteunt je nek, terwijl de jets nek- en schouderspieren masseren. De Comfort Collar® is als een nekmassage door een geliefde. Dit kenmerk is een van de redenen waarom velen al hebben gekozen voor een AMERICAN WHIRLPOOL® -jacuzzi.

Ultiem Comfort

Zit-en ligplaatsen zijn specifiek ontworpen om een verscheidenheid aan vormen en grootten te bieden zodat je zeker een jacuzzi vindt die bij je past. Op basis van jarenlang onderzoek is de jacuzzi ontworpen om de ergonomische ondersteuning, de waterdruk, de straalpositie en het drijfvermogen van het lichaam te balanceren. Een diepe zitting met volledige onderdompeling biedt ultiem comfort, terwijl armleuningen en Foot Relief Zones® zich naar je lichaam lijken te vormen.

Performance Seating®

Elke zitplaats is ontworpen om het lichaam volledig onder te dompelen in de juiste houding. In harmonie met de ideale plaatsing van de jets zorgt dit voor een ongekend comfort. Overhangende Comfort Collars wiegen je hoofd zachtjes heen en weer terwijl de zijsteunen je lichaam in een ergonomische positie houden. De vorm en afmetingen van zit- en ligplaatsen zijn afgestemd op de kromming van de ruggengraat en vermindert de druk op de onderrug.

Zone therapie in beeld

massagepunten aangeduid op de foto van een man met de homo universalis tekening op de achtergrond


Terug naar het overzicht
Medisch ontworpen massage

Medisch ontworpen massage

Deel met je vrienden:
Terug naar het overzicht

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x