Jacuzzi waterbehandeling is cruciaal

Jacuzzi waterbehandeling

Een goede waterbehandeling is belangrijk voor zowel de gezondheid van een jacuzzi als de gezondheid van haar gebruikers. Warmte en vochtigheid zijn ideale kweekomstandigheden voor bacteriën, algen en schimmels. Daarom is het belangrijk dat het water van een jacuzzi wordt behandeld.

Jacuzzi ozonator

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s zijn steeds uitgerust met een ozonator. Een ozonator vernietigt bacteriën en virussen in het water. Dankzij een ozonator moeten er aanzienlijk minder chemicaliën worden gebruikt voor desinfectie van het water in een jacuzzi. Zo bespaart u in onderhouds- en waterbehandelingsproducten. Ozon veroorzaakt bovendien minder huid- en oogirritatie in vergelijking met chemicaliën.

Jacuzzi onderhoudsproducten

Zelfs in combinatie met een ozonator, weet de professionele jacuzzi-verdeler dat het gebruik van chemicaliën soms noodzakelijk is. Het gebruik van onderhoudsproducten houdt niet enkel uw water in perfecte staat, maar verlengt ook de levensduur van uw jacuzzi. 

Slecht behandeld water kan leiden tot huid- en oogirritaties, corrosie van jacuzzi-onderdelen en afzetting van kalk en vlekken op het acryloppervlak, jets en kussens.

Ontdek ons gamma jacuzzi onderhoudsproducten voor waterbehandeling in de webshop.


Bekijk regelmatig onze promoties in de webshop, u vindt er producten aan minimum kortingen van 20%.

Jacuzzi water verversen

Bij normaal gebruik en goede waterbehandeling hoeft een jacuzzi niet meer dan 3 tot 4 keer per jaar te worden geledigd en gereinigd. De betere spa's hebben een afvoer onderaan de spa, waarop een tuinslang kan worden aangesloten.

Advies

Reeds bij aankoop van een jacuzzi geeft Luxor de nodige uitleg. U gaat makkelijk aan de slag met onze waterbehandeling-starterkit. De drie belangrijkste factoren waarmee u rekening dient te houden zijn de pH, alkaliniteit en het kalkgehalte van het water waarmee u uw spa vult. Deze kunnen eenvoudig gemeten worden met teststrips.

Wilt u meer advies over waterbehandeling en onderhoudsproducten? 

Terug naar overzicht
Jacuzzi waterbehandeling is cruciaal

Jacuzzi waterbehandeling is cruciaal

Deel met je vrienden:
Terug naar overzicht

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x