Hoe kies je een goede jacuzzi verkoper?

Het zal je misschien verbazen dat niet alle jacuzzi's hetzelfde zijn. Gelukkig voor jou, kan je zoals voor vele producten en diensten rondkijken op het internet om de beste jacuzzi te vinden die past bij jouw budget en behoeften. Verlies daarbij de kwaliteit en dienst na verkoop niet uit het oog.

Hoe vindt je een goede verkoper?

Wanneer je start met je zoektocht naar een jacuzzi of ander wellness toestel wordt je vaak overdonderd met het aanbod. We raden je daarom aan om eerst wat onderzoek te doen en voor je zelf een lijstje op te stellen met de criteria waar je jacuzzi moet aan voldoen. Om je hierbij te helpen hebben we een lijst met tien aandachtspunten gemaakt. 

Wanneer je er al een tijdje over denkt om een jacuzzi of ander wellness toestel te kopen en je niet echt weet waar u moet beginnen met uw zoektocht, is je lokale wellness of jacuzzi winkel een goede plek om te beginnen. Het voordeel van het kopen bij een lokale handelaar is dat je het toestel dat je wil kopen ook vaak kunt zien, aanraken en testen voordat je tot aankoop overgaat. Uiteindelijk zal je lokale handelaar je jacuzzi installeren, onderhouden en al je vragen beantwoorden. Het is dus belangrijk dat je er een goed gevoel bij hebt. Hier zijn een paar belangrijke vragen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een goede verkoper.

Ervaring

Hoe lang zitten ze al in het vak en sedert wanneer verkopen ze het merk waarin je bent geïnteresseerd? Blijf uit de buurt van verkopers die voortdurend van merk veranderen. Het is ook nuttig om te weten waarom ze voor deze merken hebben gekozen.

Advies ter plaatse

Zijn ze bereid om kosteloos bij jou ter plaatse te komen en je te adviseren of de door jou gekozen locatie voor het wellness toestel de juiste is, ruim genoeg is en voldoet aan alle technische vereisten?

Dienst na verkoop

Onderhouden ze de producten die ze verkopen? Goede verkopers staan achter de producten die ze verkopen. Zorg ervoor dat je een handelaar vindt die het hele jaar door service biedt, zodat je in alle vertrouwen van je jacuzzi kunt genieten.

Een kleine en grote badeend drijvend op waterHoe bepaal je de kwaliteit van een jacuzzi?

Zodra je je zoektocht hebt vernauwd tot de lokale wellness winkel waar je achter staat, moet je beginnen met het onderzoeken van de merken die ze beschikbaar hebben. Hier zijn een paar dingen om rekening mee te houden:

Veiligheidsnormen

Zorg ervoor dat de jacuzzi die je kiest, net als elk ander elektrisch toestel veilig in gebruik is en voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen.

Onderdelen

Onderzoek de algemene kwaliteit van de verschillende onderdelen die in je jacuzzi worden gebruikt. De belangrijkste onderdelen zijn: jacuzzi kuip, de interne structuur, materiaal van de buitenbekleding, verwarming, pompen, blower, filtratie systeem, isolatie en afdekking.

Verbruikskosten

Zorg ervoor dat het model dat je kiest voldoet aan de industrienormen op het gebied van energie. Het type isolatie, de kwaliteit van de bekleding en het type van de energiebesparende componenten zullen helpen om je jacuzzi zo energiezuinig en kostenefficiënt mogelijk te maken.

Onderhoudsgemak

Een jacuzzi die ontworpen is voor eenvoudig onderhoud bespaart je tijd en geld. Hou er rekening mee dat een jacuzzi, net als elk ander toestel, regelmatig onderhoud en vervangingsonderdelen nodig heeft.

Garantie

De lengte van de garantie is net zo belangrijk als de fabrikant die de garantie ondersteunt. Een goede vuistregel is om ervoor te zorgen dat de fabrikant lang genoeg in bedrijf is geweest om de garanties die hij biedt te ondersteunen.

Klantenservice

Zoek een fabrikant die zijn verdelers verplicht het product ook te onderhouden. Let op waar je jouw jacuzzi installeert om er zeker van te zijn dat er gemakkelijk toegang is voor het onderhoud van de interne onderdelen. Dit zal je op lange termijn geld besparen wanneer een onderdeel van je jacuzzi moet vervangen worden.

Jacuzzi met Italiaanse achtergrond

Nu je een lokale handelaar hebt gekozen waar je je goed bij voelt en weet welk merk je wil, kan je de laatste stap in je aankoopproces zetten: 

Het kiezen van het model van jacuzzi

Hierbij zijn vijf aandachtspunten:

  1. Concentreer je op je wensen en visualiseer hoe je die kunt bereiken: een plek om te ontspannen, de perfecte plaats om contact te maken met anderen, een plek om je vrienden te vermaken of een warmwatertherapie die je gezondheid ten goede komt.
  2. Welke grootte en welke vorm werken het beste voor je behoeften?
  3. Denk aan de mogelijke opties. Hoeveel jets heb je nodig of wil je hebben? Hoe zit het met wifi, touchscreen bediening, watervallen en verlichte bediening? Zijn programmeerbare filtercycli en geautomatiseerde reinigingssystemen een must? Wilt je meerdere zitmogelijkheden in je jacuzzi, misschien een ligplaats of diepe zitplaatsen voor langere personen.
  4. Binnen of buiten, er is een jacuzzi voor bijna elke omgeving. 
  5. Met honderden stijlen en opties om uit te kiezen, is er echt een jacuzzi voor elk budget. Energie-efficiëntie en onderhoudsgemak zijn de sleutel tot het berekenen van je verbruikskosten.

Klaar om de jacuzzi van je dromen te ontdekken? Luxor Spas biedt een breed gamma aan jacuzzi's, ontworpen om aan jouw budget en behoeften te voldoen!


Hoe kies je een goede jacuzzi verkoper?

Hoeveel zit- en ligplaatsen moet mijn jacuzzi hebben?

Luxor biedt jacuzzi’s aan van twee tot meer dan zes personen. Waar moet je nog op letten bij de keuze van de jacuzzikuip? Lees het in deze blog.

Lees meer keyboard_arrow_right

Jacuzzi binnen of buiten?

Komt je jacuzzi binnen of buiten te staan? Inbouw of opbouw? De mogelijkheden zijn enorm, maar je houdt best rekening met een aantal zaken zoals het aantal zit- en ligplaatsen, wil je gewoon genieten of heb je nood aan een diepe massage, de kwaliteit van de isolatie enz.

Lees meer keyboard_arrow_right

Gewoon genieten of diepe massage?

Naast het aantal plaatsen en de locatie van je jacuzzi, is het belangrijk om stil te staan bij het doel van de jacuzzi: gewoon genieten of een diepe massage?

Lees meer keyboard_arrow_right

Energievriendelijk en stil

Een goede jacuzzi is een beetje zoals een thermos. Hij houdt alle warmte zolang mogelijk vast. Dat kan alleen met een goede isolatie. Dus hoe beter de isolatie, hoe minder energie de jacuzzi nodig heeft. Bovendien maakt al deze isolatie de jacuzzi ook geluidsarm.

Lees meer keyboard_arrow_right

Medisch ontworpen massage

Een AMERICAN WHIRLPOOL® -jacuzzi is voorzien van de eerste medisch ontworpen hydromassage systemen ter wereld voor de ultieme massage bij het verminderen van de stress van het dagelijks leven, het verlichten van stijve spieren of gewoon voor een goede nachtrust.

Lees meer keyboard_arrow_right

Zo houd je je jacuzzi schoon!

Ontdek gouden tips om je jacuzzi, afdekking, zijwanden en kussens langer schoon te houden. Je vindt alle nodige producten in onze webshop.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vakantie thuis?

Zeven manieren om van het buitenleven te genieten. Er gaat niets boven ontspannen in je jacuzzi, omhoog kijken naar de sterren en het loslaten van de stress uit je lichaam nadat je het grootste deel van de dag binnen hebt doorgebracht!

Lees meer keyboard_arrow_right

Jacuzzi yoga

Welzijn is waar een jacuzzi of zwemspa voor staat. Daarom is het uitvoeren van yoga in warm water een uitstekende combinatie. In het water ervaart je lichaam een gevoel van gewichtloosheid. De druk op het lichaam wordt tot wel 90% verminderd wat het uitvoeren van yoga oefeningen makkelijker maakt.

Lees meer keyboard_arrow_right

Jacuzzi en aromatherapie

Een ontspannende combinatie. Voeg een bijkomende zintuiglijke dimensie toe aan je jacuzzi-belevenis. Maar opgelet, kies voor aromatherapeutische producten zonder mogelijke negatieve neveneffecten voor jou of het goed functioneren van je jacuzzi.

Lees meer keyboard_arrow_right

Is je jacuzzi winterklaar?

Wegzakken in je eigen jacuzzi is misschien wel het meest ontspannende moment van je dag. Maar wat in de winter? Terwijl de winter een geweldige tijd is om van een jacuzzi te genieten, hebben sommige eigenaars vragen over het overwinteren van hun jacuzzi. Hier zijn enkele tips.

Lees meer keyboard_arrow_right

Weg met de winterblues

De jacuzzi of zwemspa is een perfecte plek om zich op te warmen in de winter, na een dag hard werken, of om het huis te ontvluchten en te genieten van wat frisse lucht.

Lees meer keyboard_arrow_right

Alternatief voor zwembad

Een zwemspa biedt een meerwaarde voor je gezondheid: zwemmen, fitness, sporttraining, hydrotherapie, familiepret en zoveel meer. In tegenstelling tot een traditioneel zwembad heb je minder ruimte en minder tijd nodig voor het onderhoud.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x