Gewoon genieten of diepe massage?

Het is één van de belangrijkste vragen die je jezelf moet stellen voor je een jacuzzi koopt. Net zoals de plaats waar de jacuzzi moet komen en het aantal zit- en ligplaatsen, zal deze vraag voor een groot deel je keuze bepalen. Waarvoor wil jij een jacuzzi in huis halen: gewoon genieten, een stevige massage of je pijn verlichten? Jouw antwoord zal bepalen welke jacuzzi jij nodig hebt. We helpen je om de juiste keuze te maken.

Massage via waterjets

De waterjets zijn de onderdelen van je jacuzzi waar het water door naar buiten komt, samen met veel lucht om bubbels te vormen. Er bestaan heel wat verschillende waterjets, grote en kleine, maar ook jets met een vaste straal of roterende jets. Het type jets dat jij nodig hebt in jouw jacuzzi hangt dus af van hoe krachtig deze moeten zijn en of ze moeten kunnen worden ingesteld op specifieke spiergroepen.

Sporters die hun spieren zwaar belasten hebben veel baat bij een diepe massage. Het helpt hen om sneller te herstellen, minder stijf te zijn en de spieren soepel te houden. Ook voor mensen met chronische pijnen kan een aangepaste massage met warm water wonderen doen. Uiteraard kunnen ook de hardwerkende mensen onder ons deugd hebben van een rustgevende massage om de stress te verminderen, beter te slapen en te herbronnen na een lange dag. Zo heb je elke dag een beetje vakantie …

Puur genieten in je jacuzzi

Uiteraard hoef je geen topsporter of patiënt te zijn om ten volle van een jacuzzi te kunnen genieten. Plaats jouw toestel in je tuin of op het terras en geniet van de buitenlucht, ook in de winter. De combinatie van het warme water en de verschillende massagemogelijkheden doen je van kop tot teen ontspannen. Het is ook een ideale manier om samen met je partner of kinderen terug te blikken op de dag en samen te genieten van elkaar. Beter dan alleen maar voor de televisie zitten en niet met elkaar praten, toch?

Welke jets heb ik nodig?

Er bestaan heel wat soorten jets: luchtjets, waterjets, ozonjets, enzoverder. Hoe meer types jets er in jouw jacuzzi zitten ingewerkt, hoe aangenamer en hoe ruimer de massagemogelijkheden. Een grote jet geeft uiteraard een brede massage, terwijl een kleinere jet als een drukpunt masseert. Het is belangrijk dat de jets zo diep mogelijk zijn ingebouwd, zodat ze niet op je lichaam drukken. In onze geven we je graag uitgebreid advies over de verschillende types en mogelijke combinaties.

Kan ik de waterjets van mijn jacuzzi vervangen?

Uiteraard, het is een onderdeel zoals een ander en kan eenvoudig vervangen worden. Bij Luxor kan je alle jacuzzi-onderdelen verkrijgen via de webshop, net zoals onderhoudsproducten en toebehoren.

Laat je adviseren door een professional

Investeren in een jacuzzi doe je niet zomaar. Naast het budget moet je ook stilstaan bij wat je van jouw jacuzzi verlangt en wat je nodig hebt. Praat erover met onze wellness-experten, zodat ze samen met jou op zoek kunnen gaan naar het model dat het best aansluit bij je behoeften.

Gewoon genieten of diepe massage?

Hoeveel zit- en ligplaatsen moet mijn jacuzzi hebben?

Luxor biedt jacuzzi’s aan van twee tot meer dan zes personen. Waar moet je nog op letten bij de keuze van de jacuzzikuip? Lees het in deze blog.

Lees meer keyboard_arrow_right

Jacuzzi binnen of buiten?

Komt je jacuzzi binnen of buiten te staan? Inbouw of opbouw? De mogelijkheden zijn enorm, maar je houdt best rekening met een aantal zaken zoals het aantal zit- en ligplaatsen, wil je gewoon genieten of heb je nood aan een diepe massage, de kwaliteit van de isolatie enz.

Lees meer keyboard_arrow_right

Energievriendelijk en stil

Een goede jacuzzi is een beetje zoals een thermos. Hij houdt alle warmte zolang mogelijk vast. Dat kan alleen met een goede isolatie. Dus hoe beter de isolatie, hoe minder energie de jacuzzi nodig heeft. Bovendien maakt al deze isolatie de jacuzzi ook geluidsarm.

Lees meer keyboard_arrow_right

Medisch ontworpen massage

Een AMERICAN WHIRLPOOL® -jacuzzi is voorzien van de eerste medisch ontworpen hydromassage systemen ter wereld voor de ultieme massage bij het verminderen van de stress van het dagelijks leven, het verlichten van stijve spieren of gewoon voor een goede nachtrust.

Lees meer keyboard_arrow_right

Zo houd je je jacuzzi schoon!

Ontdek gouden tips om je jacuzzi, afdekking, zijwanden en kussens langer schoon te houden. Je vindt alle nodige producten in onze webshop.

Lees meer keyboard_arrow_right

Hoe kies je een goede jacuzzi verkoper?

Wat maakt bepaalde jacuzzi's "beter" dan andere? Er bestaan zoveel merken, hoe kan je het kaf van het koren scheiden? Hoelang wil je dat je jacuzzi meegaat? En hoe kies je een goede jacuzzi verkoper? Zoveel punten waar je moet op letten. We helpen je graag met een aantal tips.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vakantie thuis?

Zeven manieren om van het buitenleven te genieten. Er gaat niets boven ontspannen in je jacuzzi, omhoog kijken naar de sterren en het loslaten van de stress uit je lichaam nadat je het grootste deel van de dag binnen hebt doorgebracht!

Lees meer keyboard_arrow_right

Jacuzzi yoga

Welzijn is waar een jacuzzi of zwemspa voor staat. Daarom is het uitvoeren van yoga in warm water een uitstekende combinatie. In het water ervaart je lichaam een gevoel van gewichtloosheid. De druk op het lichaam wordt tot wel 90% verminderd wat het uitvoeren van yoga oefeningen makkelijker maakt.

Lees meer keyboard_arrow_right

Jacuzzi en aromatherapie

Een ontspannende combinatie. Voeg een bijkomende zintuiglijke dimensie toe aan je jacuzzi-belevenis. Maar opgelet, kies voor aromatherapeutische producten zonder mogelijke negatieve neveneffecten voor jou of het goed functioneren van je jacuzzi.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x