Hoeveel zit- en ligplaatsen moet mijn jacuzzi hebben?

Je wilt een jacuzzi en wil daar het liefste samen met je gezin en vrienden van genieten. Het is dus belangrijk om stil te staan bij hoe groot je jacuzzi moet zijn. Wil je enkel zitplaatsen of mag er ook een ligplaats zijn? Of misschien zelfs twee, zodat je samen met je partner kunt genieten?  En waar moet je nog op letten bij de keuze van de jacuzzikuip?

Twee tot meer dan zes plaatsen

Afhankelijk van je wensen en de ruimte die je ter beschikking hebt, kan je kiezen voor een kleinere jacuzzi voor twee tot drie personen of een groter type waar meer dan zes mensen samen in kunnen genieten. Je kan ook kiezen voor een combinatie tussen zitplaatsen en ligplaatsen. Alle verschillende combinaties kom je best een keertje ontdekken met eigen ogen in onze showroom!

Comfortabele zitplaatsen zijn essentieel

De zitplaatsen mogen in principe niet te vlak zijn, want dat is minder comfortabel. Een schuine, gekuipte zitplaats is beter en ergonomisch. Een juiste pasvorm van de kuipzetels is heel erg belangrijk, want het doel van jouw jacuzzi is natuurlijk ontspannen en dan moet je ook op je gemak kunnen zitten of liggen. Een goede kuipzetel is bovendien belangrijk omZo kan je van een sterkere  pompmassage te kunnen genieten, zonder dat je uit de zitplaats wordt geduwd. Een goede hoofd- en ruggesteun zorgen voor extra comfort. 

Voor een grotere jacuzzi waar meerdere mensen tegelijk in kunnen, is het belangrijk om voldoende voetruimte te hebben. Denk dus goed na over hoeveel mensen meestal tegelijk van de jacuzzi gebruik zullen maken.

Test de jacuzzi voordat je koopt

Bij Luxor kan je tal van jacuzzi’s in de showroom ontdekken. Een goede jacuzzi herken je aan het feit dat ze ook ongevuld comfortabel aanvoelen. Neem dus gerust even plaats in de showroomtoestellen en ga op zoek naar de jacuzzi waar jij je het beste in voelt. 

Wil je graag een totaalbeleving ervaren? Dan kan je bij ons een arrangement boeken  waarbij je het meest uitgebreide model, met allerlei opties en functionaliteiten, kunt testen. Je waant je zo in een echte wellness!

Vraag advies aan een expert

Bij Luxor waken we erover dat elke medewerker ieder type jacuzzi door en door kent. Zo kunnen ze steeds het juiste toestel aanbevelen, afhankelijk van het gebruik (gewoon genieten of diepe massage), de bestemming (binnen of buiten) en het aantal plaatsen. Uiteraard houden we ook rekening met het vooropgestelde budget.

Kom gerust langs in onze showroom of stel ons alvast je vraag!

Meer items
Hoeveel zit- en ligplaatsen moet mijn jacuzzi hebben?

Hoeveel zit- en ligplaatsen moet mijn jacuzzi hebben?

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x